Samsung 32J4100 - Televizor LED HD de 80 cm

    Televizorul LED Samsung 32J4100 este solutia ideala daca iti doresti un dispozitiv TV HD de buget care sa nu coste nici prea mult dar care sa nu faca rabat din punct de vedere al performantelor vizuale. Cu un ecran de dimensiuni medii de 80 de cm acesta se va potrivi perfect in sufrageria ta si iti va incanta ochii cu imagini de calitate foarte bine conturate in detalii surprinse la rezolutii HD.
     Acesta este un televizor destul de performant ce poate oferi o experienta de vizionare aproape perfecta. Ramele ce inconjoara ecranul sunt foarte subtiri si nu ocupa foarte mult din dimensiunea acestuia punand in valoare la maxim ecranul superb de 80 cm. 
      Face parte din gama 2015 si promite sa livreze cea mai buna imagine disponibila pe un astfel de televizor din categoria sa fiind foarte bine echipat cu sisteme inteligente de procesare a imaginii. 
     Televizorul beneficiaza de tehnologiile integrate de procesare ale imaginii. Wide Color Enhancer imbunatateste semnificativ calitatea imaginilor, PQI 100 imbunatateste reproducerea miscarilor, HyperReal Engine si Mega Contrast fiind tehnologiile ce imbunatatesc contrastul, rezultand de aici imagini mai realiste si mai detaliate. Contrastul dinamic de 300 cd/mp ofera un unghi de vizibilitate de pana la 178 de grade chiar si in conditii de luminozitate externa puternica.
      Sunetul este livrat printr-un sistem audio cu o putere RMS de 20W ce beneficiaza de tehnologiile audio:Dolby Digital Plus, Dynamic Bass, DTS Studio Sound, Wallmount Sound Mode.
      Tunerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona.
       Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 2 porturi HDMI, un port component, un port USB 2.0, slot CI+, minijack pentru casti, si iesire audio digitala. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0.

Recomandare:

       Recomand tuturor celor care in momentul de fata sunt in cautarea unui dispozitiv performant, poate pe moment sunt indecisi, alegerea lui cu siguranta fiind cea mai buna: Verificaoferta pret

       Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verificapret redus



                         

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)