Allview P8 Energy Pro in oferta celor de la eMag la un pret special

      Allview P8 Energy Pro lansat de curand a intrat si in oferta celor de la eMag iar cu acest prilej la fiecare comanda pe langa telefon primesti si o pereche de ochelari VR - Visual VR si o tableta Allview Viva i701G de 7 inchi: Verifica valabilitate promotie
      Interesanta oferta celor de la eMag mai ales ca vine cu o solutie completa de portabilitate si entertaiment, totul la un pret foarte bun.
      Si acum sa revenim la telefonul propriu zis care se prezinta astfel: cei de la Allview pare sa fi rezolvat si eterna problema a bateriei care se descarca mult prea rapid prin dotarea acestuia cu un acumulator de capacitate 5020 mAh. Aceasta va asigura o autonomie de pana la 2 zile in conditii de utilizare intensiva si 3 zile la o utilizare medie. Sistemul de incarcare cu USB Type - C iti va permite sa il incarci complet pe acesta in aproximativ o ora.
      Telefonul are o carcasa unibody, fabricata din aluminiu iar in partea frontala este acoperit cu un geam rezistent curbat 2.5D Corning Gorilla Glass 3.
       Privit din fata am putea spune ca acesta imprumuta destul de multe elemente de design din partea mult mai faimosului Samsung galaxy S7. Acesta are un singur buton de tip Home pozitionat in partea centrala iar pe spate este dotat si cu cititor de amprente.
       Smartphone-ul beneficiaza si de un display generos de 6 inchi capabil sa redea imagini la o calitate Full HD. Diagonala mare si panel-ul AMOLED iti vor oferi o experienta vizuala de prima clasa, iar experienta atunci cand vei urmari filmele si serialele preferate va fi una de foarte buna calitate. Acest lucru se va reflecta si in calitatea rularii jocurilor instalate.
        La partea de specificatii tehnice acesta este dotat cu un procesor Octa Core A53, accelerator grafic Mali T720 si o memorie RAM de 3 Gb. Memoria interna insumata are o capacitate de 64 Gb, dar poate fi extinsa si mai mult prin atasarea unui card microSD. Sistemul de operare este Android 5.1 upgradabil la varianta 6.0 Marshmellow.
        Si pentru pasionatii de fotografie am o veste foarte bune deoarece noul phablet Allview a fost dotat cu o camera pe spate de 13 MP in timp ce camera de pe fata are un senzor de 5 MP. 
        Un smartphone care isi merita investitia in special prin pretul afisat care nu are rival in ceea ce priveste piata autohtona iar daca prinzi si promotia de care vorbeam mai sus zic ca merita toti banii.

Recomandare:

        Allview P8 Energy Pro este o solutie optima atat pentru cei care cauta un smartphone care sa ofere posibilitati multiple de distractie, navigare online si protectie si securizare a datelor la cel mai inalt nivel: Verifica oferta pret

       Pachetul include tableta+ochelari VR in limita stocului disponibil daca il comanzi de aici

       Deasemenea telefonul beneficiaza de pachetul complet de garantii Allview pentru 3 ani de zile: Detalii aici


Telefon mobil Allview P8 Energy Pro, Dual SIM, 64GB, 4G,Gold Telefon mobil Allview P8 Energy Pro, Dual SIM, 64GB, 4G,Gold

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)