Aparat de aer conditionat Portabil Vivax ACP-09PT25AEF performanta la un pret accesibil

      Daca inca nu te-ai decis cu privire la locatia in care va fi instalat noul sistem de climatizare, da-mi voie sa iti recomand o solutie portabila si anume Vivax ACP-09PT25AEF un sistem aer conditionat care poate fi instalat oriunde in casa ta dupa preferinte. Odata instalat acesta poate fi mutat dintr-o camera in alta dupa cum doresti, singura conditie fiind existenta unui geam unde sa pozitionezi valva de evacuare lichid si umezeala. 
      Vivax ACP-09PT25AEF este alegerea perfecta daca iti doresti sa te bucuri de flexibilitatea maxima a unui aparat de aer conditionat performant mobil in orice incapere iti doresti. 

      Designul modern, slim al aparatului de aer conditionat il face pe acesta sa se potriveasca de minune in orice colt al casei tale. 
      Aparatul de aer conditionat portabil Vivax ACP-09PT25AEF are o capacitate de racire de 9000 BTU foarte eficient si din punct de vedere energetic fiind incadrat in clasa de consum A cu un consum mic de energie electrica. 
       Controlul si setarea programelor de functionare se va face cu ajutorul unei telecomenzi dotate cu ecran LCD unde vor fi afisate principalele setari precum si temperatura setata a programului activ. 
        Aparatul de aer conditionat mobil Vivax ACP-09PT25AEF este dotat cu mai multe functii:

Ventilare - Ventilare aer incapere
Auto Restart - Aparatul de aer conditionat isi reia functionarea folosind vechile setari chiar si atunci cand intervine o pana de curent
Dezumidificare - O functie special creata care elimina umiditatea excesiva din mediul ambiant prevenind astfel formarea mucegaiului.
Timer - Aparatul de aer conditionat poate fi programat sa functioneze intr-un anumit interval de timp prestabilit.
Sleep/Night Mood - Functionare silentioasa pe timp de noapte
Auto - Mod de functionare recomandat de catre producatori
Autodiagnoza - Acesta detecteaza singur erorile ce pot aparea in timpul functionarii si iti sugereaza deasemenea modalitatea de rezolvare a problemelor aparute.

       Functia "I feel" odata activata detecteaza prin intermediul senzorului incorporat in telecomanda temperatura simtita in jurul acesteia, dupa care acest detaliu este trimis catre computerul central. Cu functia timmer 24h vei putea programa sistemul de climatizare sa functioneze in decurs de 24 de ore asa cum doresti tu. 
       Aparatul de aer conditionat este dotat si cu filtru praf, purifica aerul din interior de particulele de praf, functie foarte utila in cazul persoanelor cu alergie la praf.

Recomandare:

       E alegerea perfecta daca iti doresti un aparat de aer conditionat  performanta, usor de utilizat care isi face de minune treaba pentru care a fost proiectat: Vezi oferta pret

       Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

      Primesti garantie 2 ani iar transportul e gratuit daca il comanzi de aici



   

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)