Aparat de aer conditionat Whirlpool Fantasia II Premium SPIW 412 Inverter pret si specificati

       Acum ca vin caldurile, un aparat de aer conditionat performant este o alegere interesanta daca vrei sa te asiguri ca la vara nu vei suferi din pricina disconfortului termic. Si binenteles ca oferta este una destul de variata, dar daca iti doresti un dispozitiv modern cu specificatii bune la capitolul tehnic iti recomand aparatul de aer conditionat Whirlpool Fantasia II Premium SPIW 412 cu tehnologie Inverter.
       Whirlpool Inverter Fantasia este un aparat de aer conditionat cu un design modern care are o capacitate de racire de 12000 BTU dotat cu tehnologie Inverter si filtre anti praf. Aceasta tehnologie nouă reduce consumul de energie al aparatelor de aer condiționat cu minim 40% raportat la aparatele convenționale. Acest lucru este evident si prin incadrarea acestuia in clasa energetica A++.
       Deasemenea, un aparat de aer conditionat cu tehnologie DC Inverter, atinge si mentine temperatura dorita intr-un timp mult mai scurt si in acelas timp functionarea unitatii este mult mai silentioasa. In functie de sezon il poti folosi fie pe incalzire sau pe racire.
       Unitatea interioara este dotat cu un display LED care afiseaza caracteristicile principale a programelor ce ruleaza in timpul functionarii, temperatura si consumul energetic. Pentru control de la distanta acesta poseda si o telecomanda wireless cu raza de actiune de pana la 7 metri.
       Aparatul de aer conditionat Whirlpool Inverter Fantasia este dotat cu mai multe functii:

functia Super Silent - functionare silentioasa pe timp de noapte
functia "Al 6-lea simt" - Acesta isi ajusteaza singur consumul si caracteristicile programului in functie de variatia temperaturii din mediul ambiant reducand astfel consumul energetic atunci cand acest lucru se impune.
Functie Jet Arround U (24h timer) - functie care odata setata, aparatul de aer conditionat va imprastia aerul rece sub forma unui jet de aer rece la intervale de tip prestabilite in program timp de 24 de ore. 
Auto-Restart - aparatul de aer conditionat reporneste avand aceleasi setari chiar si in cazul in care apar pene de curent in sistem. 
Sistem de autocuratare - purifica aerul incaperii
Dezumidificare - elimina excesul de umezeala din atmosfera care poate duce la formarea de mucegai
4D airflow - sistem de dispersie aer eficienta a aerului conditionat pe toata suprafata incaperii

- Functie 1W Stand-by - consum cu pana la 66% mai mic pe timp de noapte atunci cand display-ul este oprit.

    Deasemenea acesta este dotat si cu filtre de aer pentru eliminarea imporitatilor din aer: filtru HEPA, filtru Catechin, filtru PP.
     In timpul functionarii acesta este deasemenea si silentios, zgomotul produs fiind de nivel acceptabil. 

Recomandare

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                               

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)