Laptop Gaming ASUS G751JT-T7211D pret si specificatii tehnice

      Atunci cand pasiunea pentru jocuri video depaseste bariera de hobby si devine o parte a vietii tale, care te impinge sa devii din ce in ce mai bun, o importanta deosebita il are si dispozitivul gaming folosit. In acest caz iti recomand un laptop gaming dedicat cum este si ASUS G751JT-T7211D care apartine de faimoasa serie ROG - Republic of Gamers.
     ASUS G751JT-T7211D este un laptop gaming impresionant care te va ajuta sa devii invincibil in lupta cu inamicii tai, optimizat pentru a fi folosit intens in activitati de gaming.
     Cu un design la fel de inspirat, care implica o carcasa din aluminiu care poate fi asemanata cu liniile unui avion de lupta stealth F22 Raptor, acest model va iesi in evidenta inca de la prima utilizare. Cele mai importante elemente de design sunt: sigla ROG iluminata, tastatura de tip chiclet iluminata dar si orificiile de evacuare caldura procesor si placa video care vor face o treaba foarte buna atunci cand laptopul va fi utilizat intens.
      Tastatura WASD ofera un acces rapid la tastele de interes si permite in acelasi timp pentr-un soft propriu conficurarea functiilor pe taste pentru o utilizare mai usoara. Functia de iluminare de culoare rosie va face posibila utilizarea acestuia in conditii optime si noaptea, atunci cand lumina este mai slaba.
      Display-ul masoara in diagonala 17.3 inchi si suporta o rezolutie Full HD, cu un unghi de vizibilitate de pana la 178 de grade. Finisajul anti-reflex iti permite sa folosesti laptopul si in conditii de luminozitate maxima fara sa pierzi din claritatea culorilor.
      Experienta audio este la fel de bine gandita ca celelalte componente, si reprezinta inca un element care se va diferentia atunci cand vei rula jocurile preferate, atmosfera de lucru fiind una foarte apropiata de realitate si captivanta in acelasi timp. (Asus Rog Wizards Audio).
      Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul i7 de generatie a 4-a de la Intel 4750 HQ tactat la o frecventa de 2 Ghz, care poate ajunge chiar si la 3.2 Ghz in modul Turbo Boost. Procesorul ofera un nivel de performanta ridicat necesar unei experiente foarte bune in jocuri fara a sacrifica in vrun fel nivelul de eficienta. Alaturi de acesta se adauga memoria RAM de 24 Gb (maxim 32 Gb), unitatea de stocare de tip HDD de 1 Tb (7200 rpm) si un SSD ultrarapid de tip M2.SSD de 512 Gb. vei fi surprins de rapiditatea cu care se vor incarca aplicatiile si sistemul de operare, acest lucru fiind datorat in mare masura SSD-ului dar si memoriei RAM extinsa.
       Placa video dedicata Nvidia GeForce GTX 970M cu un share de memorie de 3 Gb, va permite rularea celor mai noi jocuri in conditii bune si un nivel ridicat de fps. Sistemul 3DMark 11 accelereaza viteza cadrelor pentru a atinge rezolutii ridicate iar imaginile sa fie redate la cea mai buna claritate.
      Acesta este bine dotat si din punct de vedere al posibilitatilor de conectare cu alte dispozitive prin diverse porturi: suporta wireless 802.11ac, Wi-Fi 10/100/1000, transfer fisiere prin bluetooth, port HDMI, iesire audio si microfon si 4 porturi USB 3.0. Tehnologia Thunderbolt permite o conexiune cu un trasfer de date de pana la 20 Gb/s, o viteza de doua ori mai mare decat viteza pe un port USB 3.0.
       Acumulatorul de 8 celule pare a fi piesa de rezistenta in acest angrenaj oferind o autonomie de pana la 4-5 ore in conditii de solicitate hardware la maxim.
Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti cu adevarat un laptop profesionist din toate punctele de vedere cu dotari tehnice foarte bune capabil sa ruleze cele mai noi jocuri aparute pe piata: Vezi oferta pret
         Il poti achizitiona zilele aceste avand o reducere considerabila, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus
        Toata seria ROG – Republic of Gamers este disponibila aici

                            

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)