Masina de spalat rufe cu uscator Electrolux Dual-Care EWW1696SWD pret si specificatii tehnice

     Masina de spalat rufe cu uscator Electrolux Dual-Care EWW1696SWD este o alegere interesanta daca iti doresti un dispozitiv complex care sa te ajute la curatarea rufelor si la uscarea acestora intr-un singur ciclu. Alegand o masina de spalat cu uscator incorporat vei economisi spatiu semnificativ si vei beneficia de toate aceste functii folosind un singur dispozitiv bine echipat tehnic si cu programe de lucru destul de variate.
     Masina de spalat se prezinta bine si la exterior, aceasta fiind construita din materiale de calitate, cu finisaje de top, care se potrivesc cu ideea de casa moderna, multifunctionala. In partea centrala panoul de comanda este prevazut cu display LCD, un selector de programe si alte butoane pentru functii specifice. 
     Consumul este unul destul de bine optimizat, aceasta fiind incadrata in clasa energetica A. 
     Principalele caracteristici se refera la faptul ca masina de spalat rufe cu uscator Electrolux Dual-Care EWW1696SWD are o capacitate de spalare de pana la 9 Kg rufe si de 6 Kg in timpul procesului de uscare. Viteza de centrifugare este una pe masura cantitatii de rufe si poate ajunge pana la 1600 rpm.
      Modul in care rufele sunt spalate este unul la fel de important ca si celelalte caracteristici deoarece acestea trebuiesc protejate ca in timp sa nu se deterioreze. Programele sunt special concepute pentru a indeplini si aceasta masura de siguranta pentru fiecare tip de tesatura in parte, de la articole din lana si delicate pana la articole sport si din bumbac.
      Sistemul DualCare iti permite sa speli si sa usuci tesaturile delicate cu grija, fara ca acestea sa fie deteriorate. Acesta foloseste o viteza de centrifugare mai mica si temperaturi mai reduse la uscare. In cazul in care te grabesti, sistemul Dual Care 60 de minute este perfect pentru a spala rufele rapid. Acesta ofera rezultate excelente in doar o ora de lucru, economisind timp si energie electrica.
      O alta caracteristica demna de mentionat este si sistemul cu aburi care umezeste rufele de fiecare data inainte de inceperea unui nou ciclu de spalare pentru a relaxa fibrele si a se evita astfel formarea cutelor.
      Sistemul programabil Time Manager iti da posibilitatea sa programezi masina de spalat cu uscator sa execute un cliclu complet de spalare/uscare chiar si atunci cand esti plecat de acasa, aceasta functionand in intervalul de timp stabilit de tine in program.
      Deasemenea poti spala rufele chiar si atunci cand nu indeplinesti numarul de rufe raportata la capacitatea maxima a cuvei, consumul de resurse fiind unul adaptat la noile cerinte.
      Sistemele de siguranta impuse de producator acestui model, fac functionarea acestui dispozitiv sa fie una foarte sigura astfel: protectie impotriva inundatiilor - opreste automat functionarea in caz de apar urme de apa in jurul masinii de spalat, sistem de echilibrare incarcatura - distribuie uniform rufele de la interior pentru o silentiozitate absoluta in timpul programelor de lucru, sistem clatire fara spuma etc.
      Sistemul uscator foloseste tehnica uscare prin condensare, rufele fiind astfel uscate prin prezenta curentilor de aer cald de la interior in cuva. Rufele uscate vor fi gata pentru a fi puse in dulap fara a mai fi nevoie sa intervii in vrun fel asupra lor.
      Cu programele speciale pentru rufe voluminoase, vei putea spala chiar si articole de dimensiuni mai mari: coverturi, paltoane, lenjerie de pat etc. Alte programe disponibile in grila programabla fac referire la tipul de teaturi: bumbac, lana, sintetice, delicate, stoarcere etc.
      Poti spala in siguranta chiar si pe timp de noapte, masina fiind un dispozitiv destul de silentios cu un nivel al zgomotului la spalare de numai 51 dB.

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici
         
       
           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                                   

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)