Bicicleta fitness magnetica B380 Techfit pret si specificatii tehnice

      Sportul este un fenomen care ar trebui sa fie inclus in programul zilnic cel putin 30 de minute indiferent de varsta. Miscarea este benefica pentru sanatate dar si pentru felul cum vrem sa ne prezentam in societate, sa fim mai vioi, plini de viata si sa aratam si bine din punct de vedere fizic.
     Bicicleta  fitness magnetica B380 Techfit va permite o miscare uniforma pentru a pune in miscare toate grupele de muschi importante atat la nivelul abdomenului, picioarelor si feselor.  Are o greutate de numai 6 Kg si nu ocupa mult loc fiind pliabila. 
      Este dotata cu un panou de comanda cu display LCD care afiseaza informatii cu privire la timp, viteza , distanta parcursa, calorii, puls si istoric kilometri. Suporta pana la 100 Kg greutate corporala si are 8 nivele de rezistenta ce pot fi selectate din meniul de comanda. 
      Pedalarea se poate executa in ambele sensuri in functie de preferintele dumneavoastra. Saua de sustinere a corpului are un sistem de reglare in inaltime ce poate fi setat in functie de constitutia fizica a fiecaruia pentru un confort sporit la pedalare.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti o bicicleta eliptica performanta dotata cu cele mai noi tehnologii pentru a te ajuta sa monitorizezi progresele facute in timpul andtrenamentelor acum la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

          Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret avand un discount de semnificativ: Verifica pret redus


                          

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)