Side by side Hotpoint-Ariston SXBD920F pret si specificatii tehnice

       Side by side Hotpoint-Ariston SXBD920F este un dispozitiv frigorific modern care prin propriile caracteristici impuse mediului interior devine un dispozitiv indispensabil in bucatarie atunci cand ai o familie mai numeroasa sau in cazul unui restaurant atunci cand ai de-a face cu un volum mare de alimente. Acest molde are mai multe avantaje. In primul rand iese in evidenta prin design-ul elegant care il face sa se integreze cu usurinta in orice bucatarie. In acelasi timp daca ai de gand sa il achizitionezi trebuie sa tii cont si de dimensiunile acestuia care nu sunt neglijabile: 176 x 90.2 x 75 cm.
       Panoul de control al aparatului este de tip tactil cu afisare LED, amplasat frontal, functiile fiind activate printr-o simpla atingere. Afisajul electronic permite setarea temperaturilor interioare din compartimentele racitor si congelator, cat si programarea modului de functionare dorit. Combina are o capacitate mare de 537 de litri, fiind unul dintre modelele cele mai mari disponibile. Interiorul combinei este organizat după modelul ușilor, fiind împărțit într-o parte stângă mai îngustă și una dreaptă mai mare. Partea stângă corespunde congelatorului, iar cea dreaptă frigiderului. Poți beneficia, astfel, de două aparate într-unul singur.
       Frigiderul cu o capacitate de 345 de litri este prevazut cu patru rafturi de sticla rezistenta, dintre care 3 sunt ajustabile pe înălțime. In compartimentul racitor, aerul rece va fi distribuit uniform in interiorul aparatului de un ventilator care totodata va asigura performante mai bune de racire. Accesul la interior se face foarte rapid din toate unghiurile iar in cazul in care il folosesti noaptea aceasta este dotata si cu un sistem cu iluminare pe baza de becuri LED economice.
       Vitrina pentru branzeturi si legume delimiteaza clar zone diferite in functie de alimentele utilizate frecvent creand conditii specifice ideale pentru fiecare aliment in parte. Va fi usor sa le identifici deoarece acestea au desene specifice pe fiecare zona in parte unde sunt specificate si ce produse sunt recomandate pentru a fi pastrate.
        Sistemul de racire integrat denumit sugestiv  "All Arround Cooling" reuseste sa faca fata cu brio volumului mare din interior racind fiecare zona la fel de eficient pentru a mentine o temperatura constanta in tot interiorul sau. 
        Congelatorul are o capacitate de 192 litri, fiind mult mai mare decât cele ale combinelor frigorifice obișnuite si este impartit in doua compartimente. Combina dispune de tehnologia No Frost atat pentru compartimentul de racire cat si cel de congelare. Alimentele vor fi depozitate la o temperatura optima ferite de inghet.
        Este eficienta si din punct de vedere energetic, aceasta fiind incadrata in clasa de consum A+ avand un consum destul de mic raportat la volumul mare. Deasemenea nu vei avea probleme nici din pricina zgomotului, combina frigorifica Hotpoint fiind un dispozitiv destul de silentios ce se incadreaza in limitele normale (nivel zgomot 39 dB).

Recomandare:

       E alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica  performanta, usor de utilizat care isi face de minune treaba pentru care a fost proiectata: Vezi oferta pret

       Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

      
Primesti garantie 5 ani iar transportul e gratuit daca o comanzi de aici

                             

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)