Tableta Vonino iMart QSL pret si specificatii tehnice

       Vonino iMart QSL este una dintre cele mai bune tablete care poate fi achizitionate in Romania din punct de vedere al pretului si al performantei. Este o tableta performanta dotata cu un procesor Quad Core, o memorie RAM suficient de mare astfel incat sa se descurce bine in situatii de multitasking iar ecranul reuseste sa reproduca in cele mai mici detalii imagini de o claritate surprinzator de bune. 
       Un alt avantaj al acestei tablete este si faptul ca vine cu Windows 10 preinstalat, astfel ca utilizarea va fi una la fel de usoara ca pe un desktop/laptop atat grafica cat si modul de organizare al fisierelor fiind asemanator cu varianta fixa pentru laptop/desktop. 
       Tableta Vonino iMart QSL 3G impresioneaza si ca design, avand un aspect compact, modern, aceasta fiind un aliat de nadejde oriunde vei fi plecat, asigurandu-ti o conexiune buna la internet atat prin Wi-Fi sau 3G si o viteza de lucru pe masura. 
       Vonino iMart QSL ofera o experienta vizuala captivanta prin intermediul ecranului de 10.1 inci cu rezolutie 1280×800 pixeli, de tip IPS, care va ofera o calitate superioara a imaginii, a luminozitatii si a culorilor redate. Imaginile redate sunt unele de buna calitate, foarte bine definite atat din punct de vedere al contrastului cat si luminozitate. 
       Design-ul elegant este completat de componentele performante ale platformei Intel Bay-Trail, procesorului Intel Atom Quad-Core Processor Z3735F (tactat la o frecventa de 1.33 care poate urca pana la 1.83GHz) si are o memorie RAM de 2 GB tip DDR3. Procesorul Intel Atom Quad-Core Processor Z3735F are o putere de procesare imbunatatita, oferind un raspuns rapid la comenzi si o experienta captivanta si placuta. Capacitatea de stocare a informatiilor este de 32 Gb la care se mai poate atasa si un card microSD de pana la 128 Gb.
       Tableta sta bine si la capitolul conectivitate, totul pentru a fi la curent si a avea acces la date cat mai rapid: conectivitate 3G – HSPA 42.2/5.76Mbps; astfel vei avea acces la internet de mare viteza prin intermediul tabletei tale si chiar il poti partaja cu cei din jurul tau prin functia de Hotspot. Pe langa conectare 3G, iMart QSL are incorporat module Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0 A2DP si modul de navigare si localizare GPS.

Recomandare:
        Consider ca este o investitie rentabila avand in vedere ecranul de buna calitate cat si dotarile tehnice: Verifica oferta pret
        Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona mai ieftin, aceasta fiind inclusa in cea mai noua campanie de reduceri avand un discount semnificativ si primesti gratuit si o husa pentru ea: Verifica pret actualizat
                         

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)