Huawei P9 Lite pret si specificatii tehnice

       Huawei P9 Lite se doreste a fi o alternativa mai ieftina a mult mai versatului model P9, acesta adresandu-se clasei de medie, care pastreaza totusi destul de multe caracteristici de la superiorul sau. 
      Nici la capitolul design nu sunt modificari esentiale fata de modelul P9, singurele diferente majore logo-ul care este pozitionat un pic mai jos. Deasemenea lentilele camerei foto nu mai sunt unele Leica fara logo-ul Leica. Telefonul este construit in continuare din materiale de cea mai buna calitate, este fabricat din metal si cantareste aproximativ 147 de grame.
       Display-ul IPS masoara in diagonala 5.2 inchi si suporta o rezolutie Full HD cu 1920 x 1080 pixeli. Imaginile redate pe ecranul acestuia sunt unele de o calitate exceptionala, culori bine definite si o luminozitate la fel de buna.
       Camera foto principala are rezolutia de 13 MP si beneficiaza de functie de autofocus asistata de un blitz LED. Camera frontala de 8 Mp este una excelenta pentru iubitorii de poze de tip selfie.
       Performantele hardware sunt propulsate la maxim de urmatoarele componente: procesor Octa Core Kirin 950 tactat la o frecventa de 2 Ghz, memoria RAM de 2 Gb si spatiul de stocare de 16 Gb extensibil prin atasarea unui card microSD. Pasionatii de jocuri video au motive de bucurie deoarece acceleratorul grafic Mali T880 MP2 pare sa isi faca treaba destul de bine in ceea ce priveste performantele grafice, acesta fiind capabil sa ruleze cele mai noi jocuri disponibile in Market.
       Sistemul de operare ales pentru acest terminal este Android 6.0 Marsmellow cu o interfata costumizabila de la Huawei. Slotul de memorie Dual SIM suporta in acelasi timp doua cartele SIM, unul dintre cele doua putand fi folosit si ca cititor de card de memorie microSD.
        Acumulatorul de capacitate 3000 mAh este unul nedetasabil si asigura o autonomie de pana la 2 zile in conditii de utilizare medie.

Recomandare:

           Este alegerea perfecta daca iti doresti un telefon nou aparut pe piata, cu un design placut disponibil zilele acestea la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

          Il poti achizitiona chiar mai ieftin deoarece zilele acestea beneficiaza de o reducere substantialaVerifica pret redus



Telefon mobil Huawei P9 Lite, Dual Sim, 16GB, White Telefon mobil Huawei P9 Lite, Dual Sim, 16GB, White

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)