Combina frigorifica Indesit XI8 T2Y S B pret si specificatii tehnice

      O combina frigorifica cum este si Indesit XI8 T2Y S B va fi mereu o alegere interesanta asta daca iti doresti un dispozitiv sigur datorita sistemului integrat No Frost care impiedica formarea ghetii la interior, destul de incapator si care sa arate bine si la exterior. 
      Indiscutabil, combina frigorifica se va remarca si din punct de vedere al aspectului exterior, un dispozitiv de calitate din categoria premium, realizat din materiale de calitate care implica in mare parte inox de culoare argintiu. 
      Cu un volum net de 340 litri, combina frigorifica Indesit XI8 T2Y S B este perfecta pentru orice familie care isi doreste doua compartimente spatioase in care pot fi depozitate o multime de alimente pentru a fi pastrate proaspete in cele mai bune conditii. Frigiderului pozitionat in zona superioara ii revin 235 litri in timp ce restul de 105 litri ii sunt atribuiti congelatorului. 
       Ca orice alt model spatiul de la interiorul frigiderului este structurat pe mai multe nivele care includ 3 randuri de rafturi din sticla rezistenta. Ultimul raft de jos este special creat pentru a depozita fructe si legume, zona in care temperatura este mentinuta la o limita optima ce nu scade sub 0 grade. Deasemenea combina frigorifica mai cuprinde doua zone pentru produse proaspete in care puteti depozita carne proaspata/peste care urmeaza a fi pregatite in cel mai scurt timp. Pe usa acesta este prevazut cu mai multi suporti printre care si unul special pentru depozitarea sticlelor de vin sau alte bauturi racoritoare. 
       Congelatorul este organizat pe 3 nivele de rafturi si are o eficienta de congelare de 10 Kg la 24 de ore. Sistemul de dezghetare atat pentru frigider cat si congelator este unul automat astfel ca nu va mai trebui sa il opresti pentru decongelare periodica.
       Acesta este foarte bine optimizata si din punct de vedere energetic fiind incadrata in clasa de consum A++ mai economic cu pana la 24% fata de alte combine frigorifice. Aparatul frigorific cu racire No Frost inregistreaza si un consum de energie destul de mic - aproximativ 273 kWh/an si are o durata de viata mai lunga datorita acestei tehnologii care impiedica formarea ghetii la interior protejand astfel compresorul de suprasolicitare. Astfel este creat la interior un microclimat ideal care va garanta prospetimea alimentelor pentru o perioada de timp mai indelungata.
       Functiile Super-congelare si racire pot fi actionate din panoul de comanda interior in cazul in care doresti ca dispozitivul frigorific sa functioneze la capacitate maxima pentru a atinge parametrii de mediu interiori setati de tine intr-un timp cat mai scurt.
       Nu vei avea probleme nici cu zgomotul deoarece combina Indesit de dovedeste a fi un dispozitiv destul de silentios cu un nivel zgomot de aproximativ 38 dB.
      
Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                                 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)