Combina frigorifica AEG S83520CMX2 pret si specificatii tehnice

       Siguranta alimentelor tale tale trebuie sa fie pe primul iar acest lucru nu il poate indeplini decat o combina frigorifica performanta cum este si cazul modelului AEG S83520CMX2. 
       Indiscutabil, combina frigorifica se va remarca si din punct de vedere al aspectului exterior, un dispozitiv de calitate din categoria premium, realizat din materiale de calitate care implica in mare parte inox cu calitate antiamprenta.
       Sistemul de racire No Frost impiedica formarea in timp a ghetii la interior, fapt care previne astfel un consum energetic nejustificat si protejeaza alimentele pentru o perioada de valabilitate de lunga durata. Consumul energetic este la fel de important ca celelate caracteristi deoarece aici va face diferenta in ceea ce priveste factura ta la energia electrica. Nu ar trebui sa iti faci probleme nici din acest punct de vedere, combina fiind destul de economica si incadrata conform testelor in clasa A++.
      Combina este echipata cu tehnologia DynamicAir care mentine temperatura interna la un nivel uniform in tot volumul ei. 
       Cu un volum de 312 litri, combina frigorifica AEG S83520CMX2 poate fi considerata un dispozitiv frigorific destul de spatios, cu un frigider de 220 litri si congelator de 92 litri. 
       Spatiul frigiderului este este impartit pe doua nivele de rafturi din sticla rezistenta ce pot fi ajustate in inaltime in functie de necesitati. In partea de jos nu lipseste nici compartimentul pentru fructe si legume. Iluminarea interioara cu becuri LED produce o lumina mai puternica, raspandita uniform in intreg spatiul. 
       Congelatorul pozitionat in zona de jos a combinei este prevazut cu 2 rafturi si are o eficienta la congelare de 10 Kg/24 de ore. La fel ca si frigiderul acesta are un sistem de dezghetare automat si beneficiaza de functia speciala No Frost care impiedica formarea ghetii la interior.
       Pentru o racire/congelare cat mai rapida poti apela la functiile racire/congelare accelerata care foloseste toate resursele combinei frigorifice pentru a se atinge temperatura setata de tine in cel mai scurt timp posibil. Sistemul de reglare al temperaturii este unul foarte precis si poate fi reglat cu ajutorul unui panou de tip Touch situat la exterior.
       In cazul unei pene de curent, combina frigorifica are o autonomie de 20 de ore pana cand aceasta pierde in totalitatea racoarea de la interior. Nu vei avea probleme nici din punct de vedere al zgomotului in timpul functionarii, aceasta fiind un dispozitiv foarte silentios - nivel zgomot 41 dB.


Recomandare:

          Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici



                                 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)