Laptop ASUS ROG G551VW-FY179D pret si specificatii tehnice

      Laptop-ul ASUS ROG G551VW-FY179D este pe atat de atragator ca design pe cat este de puternic fiind alegerea perfecta daca esti in cautarea unei solutii mobile performante care sa iti ofere satisfactia de a rula cele mai noi jocuri la detalii maxime. Acesta face parte din seria ROG - Republic of Gamers, special creata pentru a deservi pentru acea categorie de utilizatori pasionati de jocuri PC.
       Arata foarte bine ca design, constructia sa implicand materiale de cea mai buna calitate si anume policarbonat si metal, totul pentru a-i reda acestuia o forma competiiva demna de un battle station. Desi este specificat de producator prezenta de aluminiu si metal greutatea s-a nu a fost influentata prea mult de acest aspect, lucru care il face sa fie nu foarte greu (cantareste aproximativ 2.7 Kg).
       Tastatura reprezinta un alt element de design care te va incanta de la prima utilizare find dotata cu functie de iluminare de culoare rosie reglabila ca intensitate in functie de preferinte. Tastele de interes WASD sunt luminate cu o intensitate diferita fata de tot subansamblul pentru o utilizare mult mai facila pe timp de noapte. TouchPad-ul cu control multi-touch pentru gesturi accepta diverse functii pentru delurare, zoom si executare.
       Display-ul este un Full HD IPS care masoara in diagonala 15.6 inchi si este dotat cu caracteristici speciale ce limiteaza efectul de lucire. Unghiul de vizibilitate este larg iar culorile sunt de cea mai buna calitate. Cu ajutorul functiei Trinity Display, poti conecta laptop-ul la alte 3 monitoare externe pentru a indeplini astfel sarcini multiple.
       Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Intel Core i7 6700HQ tactat la o frecventa de 2.6 Ghz ce poate ajunge chiar si la 3.5 Ghz in modul Turbo Boost. Memoria RAM de 8 Gb ofera un plus esential la performantele de top ale acestui model alaturi de placa video dedicata Nvidia GTX 960M de 4 Gb si HDD de 1 Tb. Pentru un viitor upgrade ii mai poti atasa inca o placuta de memorie, doar o locatie din cele doua disponibile fiind ocupate.

        Placa video dedicata Nvidia GTX 960M va propulsa resursele grafice atat de necesare rularii celor mai noi jocuri disponibile pe piata de profil. Deasemenea un astfel de laptop este recomandat si in cazul celor pasionati de grafica.
        Sistemul audio format din cele doua boxe stereo folosesc tehnologia Bang & Olufsen ICEpower au un nivel ridicat al sunetului peste media oricarui alt dispozitiv din aceasta categorie. Am ramas suprins de calitatea sunetului, clar, fara distorsiuni asa cum cei de la Asus ne-au invatat pana acum.
       Acumulatorul de 6 celule pare a fi piesa de rezistenta in acest angrenaj oferind o autonomie de pana la 4 ore in conditii de solicitare hardware la maxim.
       Din punct de vedere al conectivitatii laptopul este dotat cu port HDMI, 3 porturi USB 3.0, bluetooth, cititor card precum si cu o camera Web HD de cea mai buna calitate. 


Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti cu adevarat un laptop profesionist din toate punctele de vedere cu dotari tehnice foarte bune capabil sa ruleze cele mai noi jocuri aparute pe piata: Vezi oferta pret

        Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona mai ieftin, avand o reducere substantiala, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

        Toata seria ROG - Republic of Gamers este disponibila aici

                       Laptop ASUS ROG G551VW-FY179D cu procesor Intel® Core™ i7-6700HQ 2.60GHz, Skylake™, 15.6", Full HD, 8GB, 1TB, nVIDIA GeForce GTX960M 4GB, Free DOS, Black

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)