Aparat aerosoli cu ultrasunete Laica MD6026 pret si specificatii tehnice

      Aparatul de aerosoli cu ultrasunete Laica MD6026 este un dispozitiv util pentru varste fragede atunci cand cel mic a racit, a capatat o bronsita sau pur si simplu are gripa. Acesta mai este folosit in tratarea dar si ameliorarea simptomelor de astm la copii. Este un dispozitiv modern care reprezinta o alternativa la antibioticele din farmacie, pe care il poti folosi mereu datorita sistemului ingenios care ii permite acestuia sa fie silentios.
      Cu ajutorul aparatului cu aerosoli Laica MD6026 preparatele pentru inhalare sunt transformate prin oscilarea unui cristal piezoelectric in microparticule de lichid dispersate in aer. Aceste particule de dimensiunea 3.4 microni patrund in adancul cailor cailor respiratorii unde actioneaza delicat si mai eficient ca in cazul medicamentelor.
     Acesta este eficient atat pentru copii cat si adulti. In pachetul comandat primesti o masca pentru copii si una pentru adulti, un dispozitiv pentru gura, capsule pentreu medicament 40 de bucati, racord pentru masti si manualul de utilizare in limba romana.
     Este foarte util atunci cand vine vorba de nas infundat sau raceala. O sedinta cu acesta dureaza cam 10 minute asa ca nu este un chin pentru cel mic iar dupa 3 sedinte scapi rapid de nasul infundat.

Recomandare:

      Este o alegere excelenta si dintre nebulizatoarele de pe piata clar este cea mai buna optiune sub raport calitate pret: Verifica oferta pret

     Il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret, oferta pe care o consider un best buy: Verifica pret redus

                              Aparat aerosoli cu ultrasunete Laica MD6026, Silentios

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)