Masina de spalat rufe Indesit IWUD41051C pret si specificatii tehnice

       O masina de spalat cu este Indesit IWUD41051C este o alegere interesanta pentru cei care sunt la inceput de drum, sau pentru o singura persoana, aceasta avand o capacitate pentru rufe de doar 4 Kg, fapt care o face foarte economica. Arata foarte bine si ca aspect general fiind construita din materiale de calitate si nu ocupa nici foarte mult spatiu fiind caracterizata de urmatoarele dimensiuni: 84.5 x 59.7 x 52.7 cm.
       Avand un volum de incarcare de numai 4 Kg rufe, viteza de centrifugare este raportata si ea la cerintele actuale si anume 1000 rpm.
       Grila de programe destul de variata acopera majoritatea necesitatilor pe care le poti avea de la un astfel de dispozitiv si anume: program jeans, program lana, bumbac, matase, perdele, sintetice delicate etc. Cu optiunea Eco Time nu mai trebuie sa astepti sa se adune o sarcina completa. Poti spala astfel o cantinate mai mica de rufe intr-un interval de timp redus si cu un consum redus de resurse de energie, apa si detergent.
       Masina de spalat Indesit IWUD41051C este dotata cu mai multe functii printre care:

Energy Saver - cu aceasta optiune activata veti putea economisi pana la 70% 
Delay Time - puteti programa masina de spalat sa functioneze chiar si atunci cand nu sunteti acasa
Sistem Overflow - opreste automat functionarea acesteia in momentul in care detecteaza scurgeri neprevazute de apa evitand astfel riscul de inundatie

- programare intarziata in modul de spalare programare intarziata, poti selecta intervalul orar ca masina de spalat sa functioneze, chiar si atunci cand esti plecat, functie utila in economisirea timpului tau.

         Sta bine si in ceea ce priveste clasa de eficienta energetica, aceasta fiind inclusa in categoria masinilor de spalat foarte economice (clasa A+). Consumul standard in program este de 0.77 kW in timp ce consumul mediu anual de apa este de 5286 litri.

         Nu vei avea probleme nici cu zgomotul produs in timpul functionarii, aceasta fiind foarte silentiosa (nivel zgomot 59 dB).

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

           
                            

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)