Aparat de aer conditionat LG Artcool Slim Inverter V A12LL pret si specificatii tehnice

      Aparatul de aer conditionat de ultima generatie LG Artcool Slim Inverter V A12LL este un dispozitiv elegant care incorporeaza cele mai noi tehnologii de racire existente pe piata pentru a asigura un climat potrivit chiar si atunci cand temperaturile sar mult de pragul canicular.
      Cu un design inedit, acest dispozitiv iese din aria de confort obisnuita, acesta fiind de culoare negru cu suprfete lucioase care vor iesi in evidenta imediat in ochii celor care il vor vedea.
      Sistemul de admisie aer este unul de ultima generatie si permite aerului sa fie dispersat prin cele 4 cai de iesire pentru o racire rapida si constanta a camerei. Functia 4 way balanseaza suflul de aer in cele 4 directii pentru a permite aerului sa circule mai rapid. Puterea de racire disponibila pentru acest model de 12000 BTU este suficienta pentru o racire intensa a unui spatiu de pana in 35 de mp.
      Un alt element care mi-a atras atentia la acest aparat de aer conditionat este sistemul de ionizare Plastmaster care sterilizeaza aerul care circula prin echipamentul de climatizare de microbi si mirosuri neplacute. Este cea mai eficienta metoda de curatare a aerului avand o probabilitate de pana la 99% re retinere particule si microbi din atmosfera, sistem benefic in cazul in care in casa se afla copii mici sau persoane suferinde de alergii. Pe langa acesta se mai gaseste un alt filtru cu rol de protectie dublu pentru particule fine de praf si mucegai. 
       Consumul energetic este la fel de bine optimizat cum sunt si celelalte elemente despre care am vorbit pana acum asta si datorita tehnologiei Inverter si sistemului automat de control al temperaturii Active Energy Control care maximizeaza frecventa capacitatii motorului si a compresorului. Acest lucru duce la o rata inalta de eficienta in timpul functionarii acestuia (clasa energetica A++). 
       Programele de lucru acopera intreaga gama de necesitati si anume: functie ventilare (disponibila in 4 trepte), functie incalzire, Auto Restart - repornire automata avand aceleasi setari de lucru, Dezumidificare - functie foarte utila deoarece elimina umiditatea din aparat protejand astfel la formarea mucegaiului, timer - timp de lucru prestabilit, sleep/night mood - functionare silentioasa pe timp de noapte.
       Toate functiile poti fi controlate de la distanta cu ajutorul telecomenzii din dotare. Unitatea interioara beneficiaza de functii speciale de tip Noise Cancelation care atenueaza zgomotul la un nivel minim de pana la 39 dB. Este unul dintre cele mai silentioase aparate de aer conditionat pe care am avut ocazia sa il testez pana acum.
       
Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

        Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


                              

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)