Aparat de aer conditionat Samsung AR18FSFPDGMNEU pret si specificatii tehnice

       Samsung AR18FSFPDGMNEU este un aparat de aer conditionat ultra-modern ce dispune de tehnologii avansate orientate sa satisfaca nevoile de functionalitate chiar si a celor mai exigenti utilizatori. Atunci cand alegi Samsung trebuie sa te astepti inca de la inceput de faptul ca calitatea este un lucru esential care primeaza la aceste dispozitive.
       Aparat de aer conditionat Samsung AR18FSFPDGMNEU
 arata bine si din punct de vedere estetic, are un design discret care se camufleaza perfect cu peretele alb. In partea centrala acesta poseda un display LCD care va indica in timp real temperatura resimtita in camera.
       Aparatul de aer conditionat are o putere de racire de 18000 BTU ceea ce inseamna ca acesta va fi eficient pentru un spatiu de pana in 50 de mp, zona in care acesta isi va putea exercita calitatea de racire la cele mai inalte standarde, raporta la un consum redus, specific clasei energetice A++. Tehnologia Inverter imprima o putere in plus compresorului, acesta fiind mult mai eficient fata de clasicile modele de tip On/Off
       Programele si functiile de lucru indeplinesc cam toate conditiile sa numim acest dispozitiv un adevarat sistem de racire, inteligent care se poate adapta oricaror conditii de mediu: functie incalzire, auto restart - pornire automata avand aceleasi setari de lucru, functie dezumidificare, sleep/night mood - functionare silentioasa pe timp de noapte etc. Modul Single User este capabil sa detecteze prezenta in camera a unei persoane si sa redirectioneze fluxul de aer rece catre aceasta.

        Modul Turbo Racire optimizeaza functionarea aparatului de aer conditionat in asa fel incat acesta sa functioneze la capacitate maxima pentru a atinge caracteristicele de mediu stabilite de tine in cel mai scurt timp. Deasemenea in timp aparatul de aer conditionat necesita la randul sau o curatare interna care poate fi activata prin selectia functiei de autocuratare. In cazul in care acesta prinde umezeala si nu este curatat la timp mucegaiul care se formeaza astfel poate fi imprastiat in toata casa si imbolnavi pe cei care vietuiesc acolo. De accea consider ca este o functie importanta care ar trebui actionata o data la 5 zile, functie care porneste un element de incalzire care duce la eliminarea umezelii din interior.
        Consumul energetic in Stand by va fi zero astfel ca vei putea face economii substantiale in ceea ce priveste factura la curent electric. Consumul va fi cel real raportat doar la durata de functionare efectiva pe una din functiile de racire sau incalzire.
        Cei de la Samsung au simtit nevoia sa doteze acest model si cu filtre care sa imbunatateasca calitatea aerului evacuat astfel:  un filtru triplu care va retine pe langa particule fine de praf, microrganisme si bacterii din aerul respirabil. Functia ionica care cuprinde protectia antibacteriana si cea impotriva alergiilor este potrivita pentru a fi folosita atunci cand in camera se afla copii mici sau persoane de varsta a 3-a.
        Samsung AR18FSFPDGMNEU este un dispozitiv de climatizare capabil sa atinga limite normale de zgomot in timpul noptii (aproximativ 57 dB).

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


         Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici 


                           

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)