KidsWatch S2 - un gadget pentru mamici inteligente

       Stim cu totii ca ne paste pericole la toti pasii, mai ales pe cei mici care pe langa faptul ca nu sunt grijulii in general pierd vremea prin locuri nerecomandate varstei lor si uita cateodata sa isi mai sune parintii. Dar acum cu noile tehnologii poti sa stii in permanenta unde se afla cel mic, iar in cazul unei urgente te poate apela, totul cu ajutorul ceasului inteligent pentru copii KidsWatch S2. 
       Principiul de functionare este destul de simplu si se bazeaza pe un SIM de telefon normal incorporat sub cadranul ceasului care poate apela diverse numere de la cel al mamei, al tatei sau numarul de urgenta 112. 
        O alta functionalitate de care parintii se vor bucura este si accea ca il poti localiza pe purtatorul ceasului oriunde s-ar afla cu ajutorul unei aplicatii de tracking instalate pe telefonul tau. Localizarea se face in timp real iar o alta optiune pentru aceasta functie este si cea de redare traseu care reface intreg traseul parcurs de cel mic. 
        Pentru acest lucru smartwatch-ul a fost dotat cu un procesor de la MediaTek MT6260A, are un slot microSIM, GPS si un ecran de 0.66 inchii. Ceasul se alimenteaza pentru incarcare la porul de USB iar bateria de tip Li-on 3.7 V asigura o autonomie de pana la 3 zile.
       In pachetul comandat primesti la oferta zilele acestea si un SIM care ofera comunicare nelimitata timp de 90 de zile cu 3 numere favorite alese de tine.

Recomandare:

        Este o investitie importanta daca tii la siguranta copilului tau, iar pretul pentru acesta nu este unul foarte mare: Verifica oferta pret

        In pachetul comandat primesti la oferta zilele acestea si un SIM Orange cu numar gratuit care are optiunea activa de a suna nelimitat timp de 90 de zile 3 numere favorite Verifica oferta actualizata


 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)