Cuptor incorporabil Hotpoint-Ariston FK832JX/HA pret si specificatii tehnice

        Un adevarat Masterchef in bucatarie stie care este secretul bucatelor gustoase, si anume un cuptor incorporabil pe masura care sa raspunda prompt la toate nevoile casei asa cum este si Hotpoint-Ariston FK832JX/HA. Fiind un dispozitiv incorporabil, il poti integra cu usurinta in mobila bucatariei tale, fara ca acesta sa mai intervina in aspectul general al casei tale.
         Arata bine si ca design dat fiind materialele de buna calitate din care este realizat respectiv inox si este dotat cu display LCD pentru afisare functii dar si timp ramas pana la incheierea programului de lucru. Hotpoint-Ariston FK832JX/HA pare sa fie alegera ideala daca esti in cautarea unui astfel de dispozitiv, construit in mare parte din inox cu finisaze de inalta clasa ce sugereaza ideea de durabilitate si calitate.
        Hotpoint-Ariston FK832JX/HA este un cuptor incorporabil electric care se potriveste perfect in bucataria ta alaturi de celelalte electrocasnice avand o putere maxima de 2800 W. Acesta are o capacitate de pana la 62 de litri si se alimenteaza direct de la reteaua electrica. Nu consuma nici foarte mult, acesta fiind optimizat pentru o functionare de lunga durata si incadrat in clasa de eficienta A.
        Functiile si programele de lucru, 8 la numar, acopera intreaga gama de necesitati: grill cu convectie aer, treapta pentru pizza, functie timer, pregatire prajituri, ventilare tangentiala si iluminare interioara. 
        Geamul de protectie al usii cu inchidere etans are o protectie termica in doua straturi pentru ca transferul termic cu exteriorul sa fie minim. Sistemul de avertizare sonora te va anunta acustic atunci cand prepararea alimentelor va fi gata.
Intretinerea cuptorului nu este o problema, acesta detine tehnologia de autocuratare catalitica integrata. Cavitatea emailata se intretine foarte usor iar suporturile pentru tavi sunt detasabile.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta si ca nu ar trebui sa lipseasca din dotarea bucatariei nici unei bucatareste iscusite: Verifica oferta pret

         Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus



Cuptor incorporabil Hotpoint-Ariston FK832JX/HA, Electric, 8 functii, 62 l, Grill, Clasa A, Inox Plita incorporabila Hotpoint-Ariston Luce PK640RGH, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Inox

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)