Boiler electric Bosch ES 080 Tronic 1000T pret si specificatii tehnice

      Cu noul boiler electric Bosch ES 080 Tronic 1000T te bucuri in fiecare zi de confortul casei tale iar situatiile legate de prezenta apei calde sunt ca si rezolvate, ieftin si fara prea multe probleme la instalarea acestuia. Bosch ES 080 Tronic 1000T este un boiler care poate sa asigure tot ceea ce ai nevoie indiferent de necesitatile de utilizare, are un volum de 80 de litri si nu ocupa un spatiu foarte mare.
       La exterior acesta este prevazut cu un panou de comanda actionat mecanic cu ajutorul caruia poti controla intreg procesul de incalzire. Peretii interiori ai boilerului sunt prevazuti cu un strat de izolatie care asigura o constanta a temperaturii la interior dar si un transfer minim al caldurii la exterior. Rezervorul pentru apa de inalta calitate din otel emailat este acoperit de un strat de smalt vitificat omogen. Acesta acopera un anod din magneziu cu protectie anticoroziva.
       Tempereratura poate fi variata in functie de preferinte in intervalul 30 - 70 de grade. Puterea maxima atinsa este de 1800 W in timp ce presiunea de la interior indica 0.8 Mpa.
       Pentru un plus de eficienta, producatorul Bosh recomanda celor care vor achizitiona acest boiler sa faca o revizie la an deoarece calcarul care se poate depune va scade eficienta acestuia la incalzire si va face ca acesta sa consume mai multa energie. 

Recomandare:

        Calitatea acestui produs este acum evidentiata si de garantia de lunga durata de pana la 5 ani disponibila in cazul produselor comandate online: Verifica oferta pret

       Il poti achizitiona zilele acestea la un pret promotional, cu o reducere destul de consistenta: Verifica pret actualizat


                               Boiler electric Bosch ES 080 Tronic 1000T, 1800 W, 80 l, 0.8 Mpa, Izolatie termica, Protectie electrica IPX4, Alb

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)