Masina de spalat rufe Gorenje W6202S pret si specificatii tehnice

      Masina de spalat rufe Gorenje W6202S este o alegere interesanta in cazul in care iti doresti un dispozitiv de spalat rufe performant, care sa nu ocupe un spatiu foarte mare si sa ofere suficiente programe de lucru personalizate pentru fiecare tesatura in parte. 
       Masina de spalat arata bine si la exterior, este compacta, construita din materiale de calitate de culoare alba si este dotata cu un panou de comanda ultramodern. Aici gasim un selector de programe si temperatura, butonul de power care porneste programul ales, dar si sertarul pentru detergent solid si lichid.
      Din punct de vedere tehnic vorbim de o masina de spalat cu o capacitate destul de mare de pana la 6 Kg care are o viteza de rotatie la centrifugare de 1000 rpm. La interior cuva masinii de spalat este conceputa in asa fel incat usura in timpul spalarii a tesaturilor sa fie redusa odata cu spalarea repetata a acestora. Consumul energetic este la fel de important ca celelalte aspecte deoarece va face ca masina de spalat sa fie mai eficienta si va salva astfel bani importanti la factura lunara de curent (clasa energetica A++).
       Masina de spalat rufe Gorenje W6202S este echipata cu un sistem special ecologic DDS care previne pierderea detergentului atunci cand se face alimentarea cu apa. Deasemenea tehnologia UseLogic optimizeaza procesul de splare pentru ca masina de spalat sa economiseasca in timp resursele de apa si detergent. Senzorii inteligent montati la interior in cuva, monitorizeaza in permanenta cantitatea de spuma din masina de spalat si adauga noi cicluri de clatire daca este necesar.
       Programele de spalat sunt adaptate pentru a acoperi intreaga gama de necesitati: program bumbac, sintetice, spalare rapida - 15 minute, imbracaminte sport, lana, imbracaminte copii, clatire si centrifugare. Pentru hainele sensibile exista si un mod delicat de spalare care face referire la matase. In cazul hainelor de culoare alba, programul UltraWhite va da cel mai bun randament, in in cazul hainelor inchise la culoare PerfectBlack. Pentru haine colorate iti recomand sa apelezi la unul din cliclurile de spalare economica la o temperatura mai joasa.
       Masina de spalat rufe Gorenje W6202S este dotata cu mai multe functii interesante printre care:

detectare automata a cantitatii - sistem inovativ ce detecteaza cantitatea de rufe introduse optimizand astfel consumul de energie, apa si cel al detergentului
filtru auto curatare - curata interiorul masinii de urme ale detergentului sau chiar scame sau alte elemente din hainele spalate.
sistem supraincalzire - sistem de avertizare in caz de suprasolicitare
sistem siguranta copii - blocheaza functiile panoului de comanda
protectie impotriva inundatiilor - masina se opreste automat in momentul in care senzorul de detectie sesizeaza scurgeri de apa evitand astfel producerea de inundatii.
semnalizare acustica - esti atentionat printr-un sunet specific de faptul ca programul de spalare s-a terminat
programare intarziata - cu modul de functionare programare intarziata poti selecta timpii de pornire/oprire ca masina sa functioneze si sa se opreasca chiar si atunci cand esti plecat de acasa in deplina siguranta. 
sistem detectare spuma -  masina de spalat functioneaza atat cat este nevoie astfel incat nivelul de spuma la interior sa fie de fiecare data cel optim indiferent de tipul de detergent folosit.

        In cazul in care apar probleme de ordin tehnic, poti detecta cauza acestora folosint functia de autodiagnosticare, care pe baza unui cod de eroare vei putea cauta in manualul tehnic o posibila rezolvare a problemei aparute.
       De retinut este si faptul ca aceasta este silentioasa astfel ca vei putea sa o folosesti si pe timp de noapte avand un nivel al zgomotului undeva la valoarea de 56 dB.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                               

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)