Router wireless ASUS RT-AC87U Dual-band Wireless AC2400 pret si specificatii

      Daca esti dezamagit de performanta router-ului actual pe care il ai instalat in ceea ce priveste rata de transfer dar si aria de acoperire si esti hotarat sa faci orice pentru a scapa de acest impediment, cei de la Asus au gasit solutia tuturor problemelor prin noul router wireless ASUS RT-AC87U Dual-band Wireless AC2400. 
      Este unul dintre cele mai bune dispozitive wireless de acest tip de pe piata, un adevarat amalgan de circuite integrate facute sa lucreze pentru tine pentru a livra calitate prin aria de acoperire mare dar si viteza mare de transfer pentru tot felul de dispozitive conectate la el. Cum rata de transfer in ultima vreme a crescut constant la majoritatea distribuitorilor de internet, devine din ce in ce mai frustrant cand vezi ca viteza livrata de routerul casnic nu este una pe masura, si de accea iti recomand cea mai buna solutia de pe piata la ora actuala, ASUS RT-AC87U Dual-band Wireless AC2400.

      Principalele specificatii tehnice:

- rata de transfer prin wireless de pana la 2400 Mbs din care 1764 prin 802.11ac si 600 Mbs prin 802.11n/g/b/a
- 4 porturi de LAN de 1 Gb
- port USB 2.0, port USB 3.0 pentru periferice
- 4 antene externe care opereaza in banda de frecventa 2.4 Ghz si 5 Ghz
- backup 3G/4G cu un modem USB, accesare cloud prin VP
-greutate 747 grame

      Arata bine si din punct de vedere al aspectului, cu un design care se aseamana cu faimoasa serie ROG - Republic of Gamers. Pentru a nu prinde praf toate porturile care nu sunt utilizate pot fi astupate cu un capac din plastic. Pe laterale sunt si doua gauri de agatare pentru a pozitiona routerul in siguranta undeva la inaltime.
      Conform celor spuse de catre cei de la Asus, exista un grafic de test in care acest model este pozitionat in fruntea clasamentului in ceea ce priveste rata de transfer. Testul a fost efectuat in conditii in care s-a folosit un abonament la internet de 1 Gb pe un client de torente din Romania.

                               asus_rt_ac87_speedtest

        Acoperirea wireless este una excelenta iar raza de actiune poate ajunge chiar si la 50 de metri distanta, dar aici depinde foarte mult si obstacolele intalnite in cate, grosimea peretilor etc.
        La porturile USB 2.0/3.0 poti conecta diverse dispozitive de la imprimante, unitati de stocare, modem-uri etc, viteza de transfer date fiind la fel una de buna calitate.
        Ca noutate acesta vine si cu un sistem de operare propriu, care iti permite un management bun pentru dispozitivele conectate la el. De aici poti face diverse rapoarte cu privire la transfer, viteza alocata pentru fiecare dispozitiv in parte de unde poti trage concluzii cu privire la viitoarele setari de lucru. 
         Acesta are si un sistem propriu de protectie la eventualele atacuri de retea AiProtection care ofera optiuni de protectie impotriva virusilor si paginilor de tip malware si optiuni de control parental.

Recomandare:

       ASUS RT-AC87U Dual-band Wireless AC2400 este remarcabil din toate punctele de vedere, ofera un grad de securitate de rang superior si viteze de transfer pe masura, totul la un pret excelent: Verifica oferta pret

        Profita de reducerile actuale si achizitioneaza routerul ASUS RT-AC87U Dual-band Wireless AC2400 la reducere de pret: Verifica pret redus

                     


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)