Aparat de aer conditionat Samsung AR24FSFPDGMNEU performanta la un pret accesibil

       In cazul in care doresti sa achizitionezi un aparat de aer conditionat puternic care sa faca fata cu brio in cazul unui spatiu mai mare de pana la 50 de metri patrati iti recomand Samsung AR24FSFPDGMNEU. Atunci cand alegi Samsung trebuie sa te astepti inca de la inceput de faptul ca calitatea este un lucru esential care primeaza la aceste dispozitive.
       Aparat de aer conditionat Samsung AR24FSFPDGMNEU arata bine si din punct de vedere estetic, are un design discret care se camufleaza perfect cu peretele alb. In partea centrala acesta poseda un display LCD care va indica in timp real temperatura resimtita in camera.
       Deasemenea zona de evacuare a aerului rece are un design triunghiular, un real avantaj deoarece astfel aerul rece va circula mult mai rapid prin casa pentru o racire intr-un timp cat mai scurt. Aerul din camera este tras mai rapid in mecanism si evacuat la fel de repede, sistem care stimuleaza un schimb de aer rapid pentru o racire cat mai eficienta. Astfel aerul rece proaspat ajunge in toate colturile casei, distribuit in mod egal. 
       Aparatul de aer conditionat are o putere de racire de 24000 BTU ceea ce inseamna ca acesta va fi eficient pentru un spatiu de pana in 50 de mp, zona in care acesta isi va putea exercita calitatea de racire la cele mai inalte standarde, raporta la un consum redus, specific clasei energetice A++. Tehnologia Inverter imprima o putere in plus compresorului, acesta fiind mult mai eficient fata de clasicile modele de tip On/Off
       Programele si functiile de lucru indeplinesc cam toate conditiile sa numim acest dispozitiv un adevarat sistem de racire, inteligent care se poate adapta oricaror conditii de mediu: functie incalzire, auto restart - pornire automata avand aceleasi setari de lucru, functie dezumidificare, sleep/night mood - functionare silentioasa pe timp de noapte etc. Aparatul de aer conditionat functioneaza la putere maxima in modul Turbo pentru a atinge rapid temperatura selectata.

       Auto-Clean este o alta functie esentiala cu ajutorul careia aparatul de aer conditionat executa cu ciclu de curatare interna eliminand posibilele cauze care pot produce mucegai sau alte bacterii care pot fi raspanditi in toata casa. ventilatorul este pus in functiune pentru a usca zonele de emisie aer astfel incat sa se evite aparitia unor astfel de fenomene.       
       Cei de la Samsung au simtit nevoia sa doteze acest model si cu filtre care sa imbunatateasca calitatea aerului evacuat astfel:  un filtru HD care va retine pe langa particule fine de praf, microrganisme si bacterii din aerul respirabil. Functia ionica care cuprinde protectia antibacteriana si cea impotriva alergiilor este potrivita pentru a fi folosita atunci cand in camera se afla copii mici sau persoane de varsta a 3-a.
        Samsung AR24FSFPDGMNEU este un dispozitiv de climatizare capabil sa atinga limite normale de zgomot in timpul noptii (aproximativ 62 dB).

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


         Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici 

                           

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)