Cuptor cu microunde LG MH6383BAC pret si specificatii tehnice

       Unei bucatarii multifunctionale nu ii poate lipsi din dotare un cuptor cu microunde, iar atunci cand ne dorim un dispozitiv performant, LG MH6383BAC poate fi o alegere de luat in seama. Arata foarte bine si ca aspect, este compact si are o capacitate de gatire in interior de pana la 23 de litri. Cu o putere de 800 W, alimentele gatite la interior vor fi bine patrunse la interior, intr-un timp la fel de scurt.
       Panou de comanda actionat electronic, va indica in timp real temperatura la interior, functiile active ale programului de gatit dar si timpul ramas pana la terminarea programului activ. 
       Carnea, legumele, dar si alte alimente recent scoase din congelator pot fi cu usurinta decongelate in cel mai scurt timp, deoarece acest acest cuptor dispune si de functie decongelare, ideala in acele momente in care doresti sa nu astepti prea mult dezghetarea normala. In plus sistemul I - Wave de la Lg ofera o performanta imbunatatita la gatit prin faptul ca acest cuptor dispune de mai multe puncte de evacuare a caldurii pentru a obtine astfel o temperatura constanta in tot interiorul sau.
       Dispune si de grill cu Quartz, care reuseste sa atinga temperatura optima de coacere mult mai rapid fata de alte dispozitive clasice.Cu functia Eco On, functionarea acestuia va fi oprita imediat ce trec 5 minute de inactivitate ca o masura de protectie.
       Avand in vedere ca interiorul este din Ceramic Email, intretinerea poate fi realizata simplu si rapid, fiind suficient doar sa il stergi cu o carpa sau laveta.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv simplu de utilizat, ieftin si practic: Verifica oferta pret

       Deasemenea zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri avand un discount semnificativVerifica pret redus


                         

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)