Aparat de aer conditionat LG Econo Inverter Z09EM pret si specificatii tehnice

    Aparatul de aer conditionat LG Econo Inverter Z09EM face parte din categoria produselor premium, acesta fiind special conceput pentru a crea un mediu ambiant optim din punct de vedere termic, atunci cand temperaturile ating cote ridicate.
     Aparatul de aer conditionat LG Econo Inverter Z09EM este o alegere interesanta, acesta fiind dotat cu tehnologii de ultima generatie, totul ca tu sa te bucuri de racoarea zilelor de vara zi de zi. 
      Designul modern, slim al aparatului de aer conditionat il face pe acesta sa se potriveasca de minune in orice colt al casei tale. 
      Aparatul de aer conditionat LG Econo Inverter Z09EM are o capacitate de racire de 9000 BTU si este foarte eficient si din punct de vedere energetic, acesta fiind incadrat in clasa de consum A+. Acest lucru se datoreaza si datorita compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica.
      Controlul si setarea programelor de functionare se va face cu ajutorul unei telecomenzi dotate cu ecran LCD unde vor fi afisate principalele setari precum si temperatura setata a programului activ. 
      Proectia aerului in incapere poate fi controlat in cel mai mic detaliu cu ajutorul optiunii de control Confort Air care regleaza directia aerului pentru ca acesta sa nu deranjeze persoanele din camera. Il poti folosi chiar si pe timp de iarna, acesta reusind sa satisfaca nevoile de incalzire pentru a aduce la o temperatura optima o camera de dimensiuni medii (max 25 mp).
      Toate aceste operatiuni poti fi programate din timp si executate dupa un tipar bine stabilit de tine cu ajutorul functiei de timer. 
      Aparatul de aer conditionat LG Econo Inverter Z09EM este dotat cu mai multe functii printre care:

- Ventilare - Ventilare aer incapere
Auto Cleaning - Interiorul aparatului este mentinut curat prin uscarea schimbatorului de caldura pentru a nu produce mucegai
Functie Jet - Reduce temperatura pana la 18 grade Celsius in maxim 30 de minute prin apasarea butonului Jet Mode
Auto Restart - Aparatul de aer conditionat isi reia functionarea folosind vechile setari chiar si atunci cand intervine o pana de curent
Dezumidificare - O functie special creata care elimina umiditatea excesiva din mediul ambiant prevenind astfel formarea mucegaiului.
Timer - Aparatul de aer conditionat poate fi programat sa functioneze intr-un anumit interval de timp prestabilit.
Sleep/Night Mood - Functionare silentioasa pe timp de noapte
Autodiagnoza - Acesta detecteaza singur erorile ce pot aparea in timpul functionarii si iti sugereaza deasemenea modalitatea de rezolvare a problemelor aparute.

        Sistemul de filtrare ofera posibilitati multiple de protectie prin prezenta unui filtru cu protectie dubla, proiectat pentru a capta particulele de praf din atmosfera dar si bacterii care pot favoriza aparitia mucegaiului.
        Aparatul de climatizare poate fi controlat de la distanta fie cu ajutorul telecomenzii din dotare sau mai comod cu ajutorul telefonului sau tabletei, prin instalarea unei aplicatii de recunoastere dedicate, compatibila cu sistemele de operare Android si Ios
         Nivelul de zgomot atins pe timp de noapte este unul relativ destul de scazut, fapt care il recomanda ca fiind un dispozitiv silentios care nu te va deranja noaptea atunci cand dormi.

Recomandare:

       E alegerea perfecta daca iti doresti un aparat de aer conditionat  performanta, usor de utilizat care isi face de minune treaba pentru care a fost proiectat: Vezi oferta pret

       Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

      Primesti garantie 3 ani iar transportul e gratuit daca il comanzi de aici

                          

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)