Banda de alergat magnetica FitTronic M200 pret si specificatii tehnice

        Sportul trebuie sa faca parte din viata ta iar daca timpul nu iti permite sa iesi mai des afara sau vremea rece este un impediment atunci iti recomand banda de alergat magnetica FitTronic M200.
         Banda de alergat magnetica FitTronic M200 cu inclinare manuala si sistem de atenuare socuri o recomand datorita dimensiunilor mici si tehnologiilor de ultima generatie cu care aceasta este dotata. Daca o vei cumpara nu va fi o problema spatiul de depozitare deoarece aceasta e compacta iar dupa fiecare antrenament se poate plia pentru a fi depozitata ocupand un spatiu mic. 
         Este excelenta pentru acasa si este dotata cu un motor de 1.5 CP atingand astfel o viteza maxima de pana la 12 km/h. Unghiul de inclinatie poate fi setat alegand unul dintre cele 3 trepte disponibile manual. Aceasta suporta o greutate maxima corporala de pana la 100 Kg.
         Computerul de bord este dotat cu ecran LCD ultramodern va afisa pana la 5 functii: timp, viteza, distanta, calorii, puls, inclinare, puls. Manerele prevazute cu senzori de puls vor trimite informatiile catre computerul de bord.
         Banda de alergat magnetica FitTronic M200 este dotata si cu un sistem de franare magnetic ce permite oprirea benzii in cazul in care te dezechilibrezi.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca va dorit un stil de viata sanatos alaturi de un dispozitiv modern si performant disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret, aceasta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus


                        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)