HTC 10 telefon mobil cu specificatii de top

       Lansat acum mai bine de o luna, HTC 10 a ajuns pe stoc si la eMag si poate fi comandat acum la un pret destul de bun fata de ofertele din alte magazine online: Vezi oferta pret
       Noua generatie 10 pare a fi cea mai buna produsa pana acum de gigantul HTC asta la o prima vedere, si cred ca se va vinde bine si la noi in tara.
       Cei de la HTC au umblat foarte mult atat la capitolul hardware cat si software pentru a optimiza acest nou device si a eficientiza sistemul de operare pentru a da curs fluentei in utilizare chiar si in conditii de multitasking. 
       HTC 10 are un display Super LCD 5 care masoara in diagonala 5.2 inchi care suporta o rezolutie QHD. Acesta este protejat la zgarieturi de sticla de protectie Corning Gorilla Glass 4. La baza ecranului se gasesc doua taste capacitive iluminate si un buton fizic prevazut si cu functie antiamprenta.
        Sunetul este la fel de impresionant cum ne-am obisnuit la generatiile anterioare si este propulsat de tehnologiile de ultima generatie Boomsound si Dolby Digital.
        Camera foto principala are un senzor de 12 MP si utilizeaza tehnologia de imbunatatire a pixelilor Ultra Pixel 2 care face ca acesta sa exceleze si in ceea ce priveste fotografiile nocturne. Blitz-ul integrat este dual LED. In modul video, camera este capabila sa filmeze la o rezolutie 4K si dispune si de tehnologia ZOE Capture. camera frontala pentru fotografii de tip selfie are un unghi de deschidere destul de bun si este dotata cu un senzor de 5 MP.
         Componentele hardware care il pun in miscare sunt urmatoarele: un procesor Quad Core Snapdragon 820, accelerator grafic Adreno 530, 4 Gb memorie RAM si un spatiu de stocare de 63 Gb extensibil. Toate aceste resurse sunt controlate acum cu ajutorul functiei HTC Boost+ care administreaza corect in functie de necesitati, conservand astfle mai bine energia din baterie.
          Bateria care alimenteaza acest terminat de 3000 mAh este integrata si nu poatea fi schimbata si ii ofera acestuia o autonomie de pana la 2 zile in conditii de utilizare la maxim. Tehnologia Quick Charge 3.0 iti permite sa il incarci pe acesta foarte rapid in aproximativ 1 ora.

Recomandare:

           Este alegerea perfecta daca iti doresti un telefon nou aparut pe piata, cu un design placut disponibil zilele acestea la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

          Il poti achizitiona chiar mai ieftin deoarece zilele acestea beneficiaza de o reducere substantialaVerifica pret redus



Telefon mobil HTC 10, 32GB, 4G, Carbon Grey Telefon mobil HTC 10, 32GB, 4G, Carbon Grey

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)