Wink Share telefon mobil la un pret accesibil de la eMag

     Wink Share este unul dintre cele mai accesibile telefoane cu sistem de operare din oferta celor de la eMag, un dispozitiv mobil destul de bine dotat din punct de vedere tehnic care se pliaza perfect pe cerintele unui utilizator obisnuit. Arata bine si ca design, este compact, nu cantareste foarte mult iar constructia carcasei din plastic rezistent este foarte bine inchegata. Nu mi-a dat niciodata impresia ca am de-a face cu un produs foarte ieftin, ba din contra am ramas placut surprins la modul cum acesta se comporta in utilizare.
     Nu este un telefon de care sa spui ca face lucruri extraordinar de bune dar in limitele date de componentele hardware isi face treaba destul de decent atata timp cat este folosit in activitati care nu il solicita prea mult.
      Acesta are un display generos de 4.5 inchi care suporta o rezolutie de pana  la 854 x 480 pixeli. Incape si in buzunar putand fi astfel purtat de tine cu usurinta fara sa incomodeze.
       Vine si cu suport Dual SIM astfel ca il vei putea folosi in doua retele diferite in acelasi timp. Din punct de vedere software am ramas chiar surprins de faptul ca acesta integreaza unul dintre cele mai noi versiuni Android si anume 5.1 Lollipop.
        Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul cu 4 nuclee Quad Core MT6580 tactat la o frecventa de 1.3 Ghz, memoria RAM de 512 Mb si spatiu de stocare de 4 Gb ce poate fi extins pana la 16 Gb prin atasarea unui card microSD. Pentru pasionatii de muzica acesta este prevazut si cu receptor radio FM.
        Camera foto principala are un senzor de 5 Mp si este dotata cu blitz iar cea secundara este de 2 MP.
        Acumulatorul de 1800 mAh iti va asigura o autonomie sporita de pana la 2 zile in conditii de utilizare medie.


Recomandare:

         Consider ca este o investitie care isi merita banii tinand seama de dotarile tehnice de buna calitate fiind disponibil la un pret decent: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc il poti achizitiona chiar mai ieftin de atat, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

                            
                                      Telefon mobil Wink Share, Dual SIM, 3G, Quad Core, 4.5" IPS, 4GB, Black 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)