Masina de spalat rufe LG 6 MOTION F1296NDA3 SLIM cel mai bun pret

      Cei de la Lg se tin de promisiuni si reusesc de fiecare data sa ne surprinda in sensul bun atunci cand vine vorba de masini de spalat, asa cum este si noul model lansat de curand LG 6 MOTION F1296NDA3. Cu un statut de masina slim, o vei putea integra cu usurina oriunde in casa ta datorita dimensiunilor destul de reduse care se rezuma la: 85 x 60 x 44 cm.
       Aceasta se dovedeste a fi destul de economica si eficienta deoarece foloseste un motor cu tehnologie Direct Drive care ii ofera acesteia o stabilitate mai mare, minimizeza vibratiile din timpul functionarii de unde rezulta si un nivel al zgomotului destul de redus. Masina va avea si o eficienta sporita deoarece motorul aplicat direct pe tambur elimina pierderile de energie.
       Panoul de control este dotat cu display LCD pentru afisare functii active si timp ramas pana la incheierea unui ciclu de spalare complet. Masina de spalat cu incarcare frontala  LG 6 MOTION F1296NDA3 are o viteza de rotatie de 1200 rpm si face parte din clasa de eficienta energetica A+++. Are o capacitate de stocare rufe de pana la 6 Kg si un consum energetic estimat anual de 0.74 kWh. 
       Poti alege dintr-o varietate destul de mare de programe de spalat special create pentru a raspunde solicitarilor unei game largi de tipuri de tesaturi: program bumbac, lana, sintetice, delicate, consum redus de energie etc. Fiecare program are la baza informatii transmise de un anumit senzor de miscare ce dispune un traseu bine stabilit pentru fiecare tip de tesatura in parte astfel: 6 Motion – rotire (metoda conventionala de spalare a rufelor printr-o miscare ampla uniforma), 6 Motion Urcare-Coborare (previne sifonarea rufelor in timpul ciclului de spalare), 6 Motion Leganare (protejeaza tesaturile delicate printr-o miscare usoara in apa) si 6 Motion Filtrare (articolele vestimentare sunt inmuiate bine in apa). 
       Programele dedicate pentru hainele celor mici Baby care si Skin Care sunt special concepute pentru a elimina astfel chiar si cele mai mici particule de detergent care ar putea ramane in rufe, pentru a proteja constant pielea celui mic.
       Tehnologia revolutionara Lg Smart Diagnosis detecteaza erorile ce pot aparea in timpul functionarii aparatului electrocasnic si iti ofera solutii de remediere al acestora. In cazul in care nu te descurci esti directionat catre un call center unde vei intra in legatura cu un specialist avizat. Toate aceste servicii sunt disponibile prin instalarea unei aplicatii pe mobil compatibila cu sistemele de operare Android si Ios.
        De retinut este si faptul ca aceasta este silentioasa astfel ca vei putea sa o folosesti si pe timp de noapte avand un nivel al zgomotului undeva la valoarea de 64 dB.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


         Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                               

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)