Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12WIFI Inverter, pret si specificatii tehnice

      Acum ca temperaturile de afara s-au apropiat din nou de pragul caniculei e cazul sa scapi de acest disconfort prin achizitionarea unui aparat de aer conditionat performant disponibil la un pret accesibil, asa cum este si modelul Star-Light ACM-12WIFI Inverter. Star-Light este brandul romanesc care iti propune si de data aceasta o solutie de ultima generatie in ceea ce priveste sistemul de climatizare, de data aceasta si cu sistem integrat de control prin Wi-Fi de la distanta. 
      Conectat la routerul de acasa vei putea da comenzi de la distanta astfel ca atunci cand ajungi acasa de la servici sa stii ca aparatul de aer conditionat a pornit din timp pentru ca temperatura sa fie una optima.
      Cu un design construit astfel incat acesta sa se piarda in decorul camerei tale, acesta se va potrivi perfect cu elementele de interior si peretii camerei, culoarea predominanta fiind alb atat pentru unitatea interioara cat si cea exterioara.
      Tehnologia Inverter are un rol important in tot acest angrenaj deoarece aceasta optimizeaza modul de functionare al compresorului pentru a obtine astfel un consum mult mai redus care va functiona acum gradual. Conditiile de temperatura optime vor fi atinse mult mai rapid iar consumul energetic va fi unul mai mic. Dovada este si incadrarea acestuia in clasa de consum A+ pentru functia de incalzire si A++ la racire. Totodata aparatele care folosesc tehnologia Inverter se remarca si prin silentiozitate fara ca acesta sa deranjeze cumva chiar si in timpul somnului.
      Cu o putere de 12000 BTU, acesta va fi eficient in cazul unei incaperi de pana la 30 mp, pentru care va putea asigura un maxim de confort. 
      Programul de lucru va putea fi selectat de la distanta si cu ajutorul telecomanzii din dotare:

Ventilare - ventilare incinta in 3 trepte progresive
- Dezumidificare functie special creata care elimina umiditatea excesiva din mediul ambiant prevenind astfel formarea mucegaiului.
- Timer - aparatul de aer conditionat poate fi programat sa functioneze intr-un anumit interval de timp prestabilit.
- Sleep/Night Mood – Functionare silentioasa pe timp de noapte
– Functie Jet – paletii din zona de evacuare aer fixeaza jetul de aer in directia in care o doresti pentru ca in timp aerul rece sa nu deranjeze si sa provoace probleme de sanatate
– Mod Turbo – functionare la capacitate maxima, pentru a atinge caracteristicile de mediu dorite intr-un timp cat mai scurt.

      Filtrele instalate pe acesta sunt capabile sa faca fata la un nivel rezonabil in ceea ce priveste retinerile de praf si a particulelor foarte mici, astfel incat tu sa te bucuri zi de zi de un aer proaspat si curat. Filtrul este unul lavabil, deci nu trebuie ulterior inlocuit.
      Un alt element de interes il reprezinta sistemul de diagnoza incorporat care este capabil sa detecteze erorile survenite in modul de functionare al acestuia si sa ofere solutii spre remedierea acestora sub forma de cod eroare care vor putea fi citite cu ajutorul cartii tehnice.
      Important este si faptul ca acesta nu este zgomotos, este atat de silentios incat uneori nici nu iti poti da seama cum ca ar fi in functiune (nivel zgomot - 52 dB). Fata de multe alte dispozitive disponibile de pe piata, acesta include si kit-ul de instalare, fapt care te va ajuta sa economisesti o suma importanta la instalarea acestuia.

Recomandare

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                                Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12WIFI, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Display, Control WiFi, Kit instalare inclus

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)