Laptop ASUS X540LA-XX002D performanta la un pret mic

         ASUS X540LA-XX002D este un laptop cu un raport foarte bun al calitatii/pret, care poate fi o solutie de luat in seama daca iti doresti sa mizezi pe calitate si performanta, totul la un pret minim . Caracteristicile tehnice ale componentelor fizice ofera o putere de lucru echilibrata pe fiecare nivel in parte, acesta fiind perfect pentru operatii de tip office, programare sau utilizare in timpul liber pentru filme seriale si navigare online.
         Arata bine si ca aspect exterior si are o constructie solida din materiale ce implica in mare parte plastic rezistent si policarbonat.
         Tastatura permite accesul rapid la tastele de interes, spatiul alocat intre ele fiind suficient de mare astfel incat acesta sa ofere o lejeritate in cazul celor care il vor folosi intens la tehnoredactare. Touchpad-ul este responsive si ofera si functie de multi-touch, fiind astfel excelent in management-ul situatiilor de multitasking. 
          Display-ul de buna calitate masoara in diagonala 15.6 inchi si suporta rezolutii HD de 1366 x 768 pixeli. Testat in conditii de luminozitate exterioara acesta se comporta foarte bine avand un unghi de vizibilitate foarte larg. Ca majoritatea laptopurilor de la Asus sunetul este unul de tip stereo si beneficiaza de tehnologia Asus SonicMaster.
          Puterea de procesare este data de procesorul cu doua nuclee Intel i3 4005U tactat la o frecventa de 1.7 Ghz care beneficiaza de cele mai noi tehnologii ale arhictecturei Haswell. Memoria RAM de 4 Gb DDR3 are o frecventa de functionare de 1600 si se descurca foarte bine si in multitasking. Pentru stocarea pe HDD sunt disponibili pana la 500 Gb accesibili la o viteza de rotatie de 5200 rpm.
           La capitolul performante grafice acesta este inzestrat doar cu o placa video integrata, suficient de puternica pentru a duce la bun sfarsit operatii care nu necesita resurse video extraordinare. Daca esti pasionat de jocuri vei fi dezamagit la acest capitol, aceasta fiind capabil cel mult sa ruleze anumite jocuri de generatie mai veche.
         Acumulatorul Li-On de capacitate 3 celule ii asigura acestuia o autonomie ridicata de pana la 4-5 ore in conditii de utilizare medie. Nu vei avea nici probleme din punct de vedere al portabilitatii, deoarece acesta cantareste aproximativ 1.9 Kg.
         Pe partea de conexiuni acesta suporta un transfer de date in internet de pana la 1 Gb, suporta Wi-Fi, transfer fisiere prin bluetooth, are 2 porturi USB 3.0 si unul USB 2.0, si un cititor card. Aveti la dispozitie si o camera web cu microfon incorporat utila in special in convorbirile de pe Skype. 
         Noua interfata reversibila USB Tip-C usureaza semnificativ conectarea dispozitivelor periferice oferind astfel acces la viteze de transfer USB 3.1 Gen 1 foarte ridicate, de pana la 5 Gbit/s, astfel incat transferul unui film cu dimensiunile de 2 GB sa dureze mai putin de 2 secunde.
         Tehnologia ASUS IceCool ofera laptopului ASUS X540LA-XX002D un design intern unic ce rezolva problemele de confort cauzate de supraincalzire prin prevenirea acumularii nedorite de caldura in zona suportului pentru palme. Temperatura nu va depasi la exterior niciodata mai mult de 28°C – 35°C.

Recomandare:   
       Laptop-ul ASUS X540LA-XX002D este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere o experienta de utilizare foarte buna: Vezi oferta pret
       Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici
      Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

                      Laptop ASUS X540LA-XX002D cu procesor Intel® Core™ i3-4005U, 1.70GHz, Haswell™, 15.6", 4GB, 500GB, DVD-RW, Intel® HD Graphics, Free DOS, Chocolate Black

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)