Laptop 2 in 1 Acer One S1002-166V pret si specificatii tehnice

       Indiferent daca ai nevoie de o tableta sau un laptop, Acer One S1002-166V este un alegerea perfecta daca iti doresti sa ai parte de aceste doua functionalitati intr-un singur dispozitiv perfect optimizat pentru a oferi satisfactie si portabilitate maxima. 
       Balamalele de prindere ecran ofera un unghi de vizualizare larg, in asa maniera incat tu sa poti pozitiona ecranul in pozitii destul de incomode pentru un laptop obisnuit: modul notebook pentru tastare, modul Pad pentru utilizarea functiilor tactile si modurile Tent si Display pentru divertisment. Balamaua cu prindere magnetica fara fixare face ca trecerea dintr-un mod in altul sa fie o operatiune destul de simpla si sa se desfasoare rapid.
       Tastatura asemenea unui laptop normal, ofera un spatiu suficient de mare intre butoane, astfel incat experienta tastarii sa fie una de calitate si sa ofere fluenta in timp. Este silentioasa, rigida si responsive atunci cand actionezi diverse comenzi de la ea. TouchPad-ul pozitionat in zona centrala ofera o suprafata potrivit de mare astfel incat sa nu te deranjeze in timpul lucrului, iar in acelasi timp sa fie accesibil usor.
       Display-ul suporta rezolutii HD cu un numar de pixeli 1280 x 800 pixeli si beneficiaza si de suportul panoului IPS pentru o saturatie mai buna a culorilor si un unghi de vizualizare bun atunci cand il privesti din lateral.
        Puterea de calcul este data de procesorul Intel cu doua nuclee Intel Atom Z3735F tactat la 1.83 GHz, memoria RAM de 2 Gb DDR3 si spatiul de stocare de 32 Gb pe un SSD ultrarapid. Vine si cu sistem de operare inclus Windows Home 10. 
         Placa video integrata Intel HD Graphics iti va permite rularea vizionarea filmelor de tip BluRay sau cele la rezolutii Full HD in timp real fara a avea probleme sa sacadeze imaginile. Nu este un laptop gaming dar totusi veti putea rula unele jocuri de generatie mai veche la setari medii placa video fiind una integrata. 
         La capitolul porturi, datorita dimensiunilor reduse, este mai sarac, vine cu un port micro USB pe laterala ecranului, un port USB 2.0 pe dock si o iesire video micro HDMI.  Autonomia este unul dintre atuurile laptop-ului, ajunge fara probleme la 6-7 sau chiar 8 ore de utilizare. Totusi tineti cont ca aceasta autonomie nu se obtine in jocuri si nici cu ecranul setat pe luminozitate maxima.

Recomandare:

        Laptopul 2 in 1 Acer Aspire S1002-166V  va fi alegerea perfacta daca esti in cautarea unui laptop usor de transportat disponibil la un pret accesibil: Vezi oferta pret
        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici
       Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Verifica pret actualizat
                     
        
         

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)