Canapea Extensibila Bella perfecta pentru la tine acasa

       Canapeaua extensibila Bella este o alegere interesanta pentru imaginea casei tale, aceasta fiind un produs modern, cu un design clasic si rafinat si finisaje de cea mai buna calitate. 
       Canapeaua Bella este tapitata cu o stofa rezistenta de culoare gri, include si 5 perne care respecta aceleasi reguli de culori cu un design florar imprimat pe ele.
       Dedesubt aceasta are si o lada de depozitare in care poti tine pernele, plapumile si alte elemente de lenjerie de pat ferite de ochii celor care vin in vizita la tine acasa. Cadrul canapelei este realizat din lemn (placi conglomerate de lemn) si cuprinde elemente de articulatie foarte rezistenta care ii permit acesteia sa devina extensibila.       
       Daca esti hotarat sa o comanzi va trebui sa tii cont si de dimensiunile acesteia aceasta fiind caracterizata de urmatoarele valori: lungime: 195 cm, lățime: 91 cm și înălțime: 76 cm.       
       Odata initiata comanda am primit-o acasa a doua zi iar pana seara era deja montata, intreg proces fiind unul simplu si poate fi urmarit din fisa de instructiuni. Ea vine pe bucati fiind impartita astfel in mai multe parti componente pentru a facilita transportul mult mai usor. 

Recomandare:


      Arata foarte bine din toate punctele de vedere fiind o investitie atat calitativa cat si din punct de vedere estetic totul la un pret foarte bun: Verifica oferta pret
     Deasemenea daca ai noroc, o poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

                          

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)