Masina de spalat rufe Sharp ESFD8145W4EE performante la un pret accesibil

       Masina de spalat rufe Sharp ESFD8145W4EE joaca in alta liga si anume in cea a masinilor de spalat premium dotate cu functii si tehnologii de ultima generatie. Exista aceasta problema intampinata la masinile de spalat cu incarcare frontala si anume diametrul foarte mic la cuva de acces interior dar cu noua masina de spalat Sharp ESFD8145W4EE se pare ca pana si aceasta problema a fost rezolvata.
        Masina de spalat rufe Sharp ESFD8145W4EE arata foarte bine si ca aspect exterior dat de combinatia de efect intre culoarea alba a corpului masinii de spalat si culoarea neagra a usii hubloului cu un diametru generos de 33 cm. Tamburul cu un volum de 55 litri este realizat din otel inoxidabil rezistent si durabil in timp.
       Din punct de vedere tehnic putem vorbi de o masina de capacitate mare incarcare rufe de pana la 8 Kg cu o viteza de centrifugare de 1400 rpm, suficient ca rufele tale sa arate impecabil dupa fiecare spalare. Este eficienta si din punct de vedere energetic fiind incadrata in clasa de consum superioara A+++-50%.
       Programele de spalat destul de numeroase vor acoperi majoritatea necesitatilor de care poti avea nevoie din partea unei astfel de masini de spalat si anume: program haine lana, bumbac, haine delicate, sintetice, consum redus. Poti spala chiar si incaltamintea in interior, aceasta fiind dotata cu un astfel de program special dedicat in acest caz. Programul extra clatire va realiza cicluri  suplimentare de clatire pentru ca pana si cea mai fina urma de detergent sa fie eliminat din haine.
        Sistemele inteligente de detectie nivel spuma in interior, sistem siguranta copii - blocheaza functiile butoanelor panoului de comanda vor asigura un maxim de confort si totodata siguranta deplina in ceea ce priveste operatiunile din timpul procesului de spalare.
        Sistemul electronic de echilibrare a incarcaturii va actiona de fiecare data sa contrabalanseze rufele din interiorul cuvei pentru a elimina astfel vibratiile si a face din aceasta masina de spalat un dispozitiv foarte sigur si silentios.

   Principalele functii care scot in evidenta statutul de masina de spalat bine dotata fac referire la:

- modul in care reuseste sa spele rufele folosind functii care tin de puterea de decizie atunci cand masina de spalat are de-a face cu diverse tipuri de tesaturi
- Sistem Eco-Logic - ajuta masina de spalat sa inteleaga necesitatile de lucru ca astfel sa utilizeze resursele indispensabile de apa, energie si detergent la minim
- antialergic - un program special conceput pentru a elimina bacteriile din haine 

Recomandare:


          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici
          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

         Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici
                            

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)