Coltar Extensibil Kano cu Tabureti pret si caracteristici de design

       Coltarul Extensibil Kano este o alegere interesanta pentru imaginea casei tale, aceasta fiind un produs modern, cu un design clasic si rafinat si finisaje de cea mai buna calitate. 
       Coltarul Extensibil Kano este tapitat cu o stofa rezistenta de culoare portocalie, include si doi tabureti plus alte 4 perne care respecta aceleasi reguli de culori cu un design abstract imprimat pe ele.
       Dedesubt aceasta are si o lada de depozitare in care poti tine pernele, plapumile si alte elemente de lenjerie de pat ferite de ochii celor care vin in vizita la tine acasa. Cadrul canapelei este realizat din lemn (placi conglomerate de lemn) si cuprinde elemente de articulatie foarte rezistenta care ii permit acesteia sa devina extensibila. Acesta se extinde prin ridicarea si translatarea sezutului spre inainte (mecanism tip lift-up), concomitent cu rabatarea spatarului.

       Daca esti hotarat sa il comanzi va trebui sa tii cont si de dimensiunile destul de variate, si anume: lungime: 250 cm, lățime: 134 cm și înălțime: 80 cm.       
       Odata initiata comanda l-am primit acasa a doua zi iar pana seara era deja montat, intreg proces fiind unul simplu si poate fi urmarit din fisa de instructiuni. Acesta vine pe bucati fiind impartit astfel in mai multe parti componente pentru a facilita transportul mult mai usor. 


Recomandare:

      Arata foarte bine din toate punctele de vedere fiind o investitie atat calitativa cat si din punct de vedere estetic totul la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

                        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)