Laptop ASUS N752VX-GC105D pret si specificatii tehnice

     Fara indoiala un laptop cum este ASUS N752VX-GC105D este o alegere interesanta daca urmaresti sa achizitionezi cat de curand un dispozitiv portabil performant care sa nu faca rabat atunci cand vine vorba de performante tehnice. Este un laptop care impresioneaza si la capitolul estetica, construit din materiale de calitate preponderent plastic si aluminiu care cantareste aproximativ 2.7 Kg.
      Este un laptop multifunctional pe care il vei putea folosii in domenii conexe de la munca, facultate sau acasa, un dispozitiv care exceleaza si la capitolul grafica, ideal pentru gaming sau editare foto/video. 
      Beneficiaza de un design modern cu finisaje de top, unde se poate distinge tastatura de tip Chiclet dintr-o singura bucata ce ofera spatii suficient de mari pentru o precizie la tastat buna. Finisajul mat al ecranului previne reflexiile nedorite si reduce gradul de oboseala al ochilor. Balamalele de sustinere ecran de unitatea principala sunt destul de tepene si permit asezarea ecranului in pozitia dorita sub un unghi de pana la 170 de grade.
       TouchPad-ul de dimensiuni generoase vine cu suport multi-touch si este foarte precis in toate activitatile pe care le vei intreprinde.
       Ecranul de dimensiune 17.3 inchi beneficiaza de caracteristica speciala anti-reflexie, foarte utila atunci cand esti nevoit sa lucrezi la el pentru un timp indelungat. Imaginile redate de acesta sunt adevarat impresionante si datorita faptului ca suporta rezolutii Full HD
       Puterea de lucru este data de urmatoarele componente instalate pe el:

- procesor Intel Core i7 6700 HQ - tactat la frecventa 2.6 Ghz
- functie Turbo Boost frecventa procesor pana la 3.5 Ghz
- memorie RAM 8 Gb DDR 4 (upgradabila la 16 Gb)
- spatiu stocare pe HDD 1 Tb
- placa video dedicata Nvidia GTX 950M 4 Gb

        Arhitectura sistemului hardware este una de ultima generatie - Skylake - si promite un consum si management al energiei mult mai bun, pentru o autonomie pe baterie mai mare cu pana la 20%. 
        Procesorul HQ va rula la maxim fara limitari de sistem din partea producatorului. Frecventa urca pana la 3.5 Ghz doar atunci cand este absolut necesar, acesta fiind inca o masura care intervine pentru un management bun de consum.
         Placa video dedicata Nvidia GeForce GTX 950M este o adevarata arma secreta pe care o vei putea folosi in lupta cu inamicii atunci cand vei rula jocuri de ultima generatie. 
         La capitolul conectivitate laptopul vine dotat cu placa de retea LAN cu suport 10/100/1000, adaptor wireless, suporta transfer de fisiere prin bluetooth si alte elemente de intrare-iesire cum ar fi: cele 3 porturi USB 3.0, un port USB Type-C, un port mini display, un port HDMI, VGA, etc.
         ASUS N752VX-GC105D va fi un dispozitiv pe care il vei purta cu usurinta dupa tine de fiecare data cand vei avea nevoie de el, acesta cantarind aproximativ 2.7 Kg, iar bateria de 4 celule care ii va oferi o autonomie de pana la 7 ore.

Recomandare:

        Laptopul ASUS N752VX-GC105D este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere cea mai buna experienta gaming: Vezi oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

        Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

                            

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)