Vonino Xylo X pret si specificatii tehnice

         Vonino Xylo X este un smartphone placut la vedere realizat din materiale de calitate care se adreseaza celor care isi doresc un dispozitiv mobil dotat cu functii de baza si sistem de operare la un pret accesibil.
         Telefonul nu doar ca este ieftin, arata si foarte bine la exterior. Este ideal pentru cei care au nevoie de functii de apelare de baza dar si o solutie integrata pentru internet pe mobil si jocuri. L-am testat cateva minute in mana iar impresia generala ramasa a fost ca acesta desi este din plastic pare destul de rezistent, este compact cu margini usor rotunjite. Pe fata are 3 butoane cu senzor touch, unul de home central, unul de back si altul de meniu.
         Acesta vine si cu suport Dual SIM pentru doua cartele are un display de dimensiuni medii - 4 inchi masoara in diagonala si suporta rezolutii de pana la 800 x 480 pixeli.
         Puterea de procesare este data de procesorul Quad Core de la MediaTek MT6580 tactat la 1.3 Ghz, mamoria RAM de 1 Gb si spatiu de stocare de 8 Gb care poate fi suplimentat prin atasarea unui card microSD de pana la 32 Gb.
         Camera foto principala are un senzor de 5 MP in timp ce cea de pe fata este una de tip VGA. Nu este un dispozitiv pe care sa il folosesti sa faci poze dar in situatii de avarie lucreaza acceptabil camera principala.
        La capitolul porturi si elemente de conectivitate acesta suporta internet de mare viteza in retelele 2G, 3G, este echipat cu GPRS si Wi-Fi integrat.Pentru transfer fisiere poti folosi si modulul de bluetooth 4.0 si portul microUSB 2.0.
        Bateria de capacitate 1400 mAh ii ofera acestuia o autonomie de pana la 2 zile in conditii de utilizare medie.

Recomandare: 

       Recomand celor care vor sa il achizitioneze sa aleaga magazinul de producator unde pe langa un pret foarte bun beneficiati si de suport tehnic mai bun fata de alte magazine de specialitate: Verifica oferta pret

      Zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, oferta la care il consider un best buy: Verifica pret redus


 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)