Masina de spalat rufe Hotpoint-Ariston WMD 942K pret si specificatii tehnice

       Hotpoint-Ariston a imbunatatit experienta casnica a milioane de familii de-a lungul timpului oferind solutii moderne pentru masinile de spalat pe care te poti baza ori de cate ori vei avea nevoie pentru a obtine rezultate excelente. Masina de spalat rufe Hotpoint-Ariston WMD 942K face si ea parte din aceasta gama de produse de inalta tehnologie de generatie noua si este dotata cu functii si programe care eficientizeaza si reduc constant timpii de lucru al programelor de spalare.
       Masina de spalat Hotpoint-Ariston arata bine si ca aspect, este moderna, slim iar culoarea negru ii da acesteia o aura de eleganta aparte, lucru care l-am mai intalnit si la alte modele dar mai scumpe. Panoul de comanda cuprinde pe langa selectorul de programe butoanele pentru diverse functii si un display de dimensiuni generoase care te va tine conectat la informatiile care fac referire la timpul ramas pana la incheierea ciclului de spalat si temperatura apei.
       Prin faptul ca este certificata si Woolmark Platinium Care reprezinta o garantie in plus care atesta faptul ca masina de spalat se comporta delicat cu rufele de la interior astfel incat acestea sa arate aproape noi chiar si dupa mai multe spalari. Viteza de centrifugare de 1400 rpm este una potrivita daca e sa ne raportam la capacitatea de stocare rufe 9 Kg si poate fi selectata in mai multe trepte inferioare in functie de tipul de tesaturi sau cantitate.
       Aceasta este un model destul de economic si este incadrata in clasa de consum energetica A++ (1.546kWh). In acest sens vei descoperi si simbolul EcoTech care se atribuie numai produselor care indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate cu un consum foarte mic.
       Programele de spalat destul de numeroase acopera intreaga gama de necesitati printre care: bumbac, lana, usor de calcat, lenjerie de pat si prosoape, super wash - program de spalat intensiv la o temperatura ridicata, antialergic - elimina microorganismele si bacteriile din haine etc. 
        Pentru a spala rufele celui mic iti recomand sa apelezi la modul de spalare Baby Care -  care pe langa sapalarea normala executa cicluri de clatire suplimentare pentru a elimina eficient particulele fine de detergent pentru a proteja astfel pieleafina a acestuia.
        Poti programa masina de spalat sa functionezi chiar si in timp ce esti plecat de casa in timpii de lucru stabiliti de tine - functie denumita programare intarziata.
         Masina de spalat rufe Hotpoint-Ariston WMD 942K sta bine si la capitolul sisteme de siguranta: sistem siguranta impotriva copiilor - blocheaza automat functiile butoanelor de pe panoul de comanda si accesul la interior si sistem overflow -  opreste automat functionarea acesteia in momentul in care detecteaza scurgeri neprevazute de apa evitand astfel riscul de inundatie.
         Hotpoint este echipata cu un motor invertor dinamic care are posibilitatea reglari turatiei in limite largi (maxim 1400 rot/min) elimina socul mecanic si de curent la pornire, concomitent cu asigurarea unui cuplu de pornire suficient de mare; posibilitatea frânării rapide a motorului; importante economii de energie electrică; protecţie suplimentară a motorului (termică, la sub şi  supratensiune, punere la pământ, scurtcircuit, calare rotor etc). Aceasta tehnologie face posibil ca motorul masini sa genereze un nivel de zgomot foarte scazut de 51 dB(A) la spalare si de 68 dB(A) la centrifugare.Consumul mediu anual este de 12254 litri apa.

        
Recomandare:

           Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                             

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)