Aparat de aer conditionat Beko BDEU 240 Inverter performanta la un pret accesibil

       Pentru o eficienta buna la racire in cazul unei suprafete mari iti recomand achizitionarea unui aparat de aer conditionat de putere mai mare asa cum este si Beko BDEU 240 Inverter. Daca pana acum costul energetic pentru a pune in functiune un astfel de aparat de climatizare era destul de mare, noile tehnologii aparute in ultimul an face ca acest lucru sa nu mai constituie o piedica. Un exemplu concret il reprezinta aparatul de aer conditionat Beko BDEU 240 Inverter, care este capabil sa raceasca eficient un spatiu de pana la 70 mp, acesta avand o putere de racire de 24000 BTU. Odata achizitionat sistemul de climatizare, primesti in pachet si kit-ul de instalare inclus.
      Arata foarte bine si ca aspect, un dispozitiv premium care se va integra perfect in locuinta ta, atat unitatea interiora cat si cea exterioara fiind complet albe. Materialele de calitate din acesta este construit dar si finisajele de calitate il recomanda ca fiind o investitie de viitor.
      Consumul energetic nu va da batai de cap nici unui utilizator, acesta fiind unul destul de redus, modelul de fata fiind incadrat in clasa de eficienta A++. Acest lucru i se datoreaza si motorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa nu fie de ordinul zecilor de kW.
       Cu ajutorul telecomenzii wireless din dotare vei putea seta regimul e functionare asa cum doresti tu de la distanta, aria de acoperire a semnalului fiind de pana la 7 metri. Functia Swing regleaza automat directia fluxului de aer asigurand diferente de temperatura minime intre diferite zone ale incaperii, creand o ambianta placuta.
       Sistemul de distributie aer rece radial raceste in mod egal toata incaperea oferind confortul de care ai nevoie. Programele de lucru acopera intreaga gama de necesitati: Incalzire, Auto Restart - aparatul de aer conditionat reporneste avand aceleasi setari, dezghetare automata, functie Jet - aerul rece este imprastiat in toata camera puternic, timer - timp de lucru prestabilit, sleep night mood - mod de functionare silentios pe timp de noapte. 
       Importante sunt si filtrele instalate pe acesta care vor asigura un mediu curat si sanatos fara impuritati:

- filtru HEPA - elimina polenul si praful
- filtrul antibacterian - elimina bacteriile din aer si indeparteaza mirosurile si impuritatile

       Beko BDEU 240 Inverter este un dispozitiv de climatizare capabil sa atinga limite normale de zgomot in timpul noptii (aproximativ 64 dB).

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


         Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)