Masina de spalat rufe Whirlpool AWS 71200 pret si specificatii tehnice

       Daca ti-ai cumparat de curand un apartament si doresti sa te muti la casa noua, insa nu ai toate electrocasnicele necesare, e timpul sa incepi cu o masina de spalat si anume modelul Whirlpool AWS 71200 disponibila zilele acestea la un pret foarte bun in magazinele de specialitate. 
        Nu ti-as fi recomandat aceasta masina de spalat daca nu as fi indreptatit sa spun ca este absolut remarcabila daca e sa privim si aspectul tehnic, un dispozitiv de inalta clasa care pune pret pe calitate si protectie continua a rufelor.
        Masina de spalat Whirlpool AWS 71200 cu incarcare frontala este ideala in special pentru familiile numeroase dar si pentru cei care doresc sa economiseasca energie electrica apa si detergent deoarece vor putea spala o cantitate mult mai mare de rufe deodata gratie capacitatii de stocare de pana la 7 Kg. Din punct de vedere al designului aceasta are un aspect slim masurand 59 cm atat in latime si lungime si 85 cm in inaltime. Viteza de centrifugare ajunge undeva la 1200 rpm destul de buna astfel incat hainele sa fie spalatate foarte bine si sa arate impecabil.
       De remarcat este si faptul ca aceasta este performanta din punct de vedere energetic fiind incadrata in clasa de consum A+++, fiind  una dintre cele mai economice modele disponibile pe piata.
        Producatorii garanteaza o eficienta foarte buna chiar si la temperaturi mai joase de spalare. Astfel vei putea economisi energie electrica cu pana la 40% daca selectezi un ciclu de spalare cu o temperatura cuprinsa intre 60 de grade si 40 de grade.
         O alta caracteristica inovativa specifica masinilor de spalat Whirlpool il reprezinta sistemul"Al 6-lea simt" cu ajutorul caruia masina de spalat isi va adapta consumul de energie electrica si detergent in functie de cantitatea de rufe introdusa in cuva.

         Programele de spalat 15 la numar sunt special create pentru a acoperi o gama larga de necesitati si de tipuri de tesaturi astfel: program pentru tesaturi delicate, bmbac, haine colorate, rapid 15 minute, clatire, spalare intensiva etc. Programele 6th Sense actioneaza in functie de culorile hainelor obtinand astfel culori stralucitoare ce dureaza mai mult: culori inchise - protejeaza negrul si culorile inchise de la decolorare, culori deschise - spala perfect orice culoare fara risc de transfer culori intre rufe.
         Cele mai importante functii cu care masina de spalat este dotata sunt:

Al 6-lea simt culori - masina de spalat adapteaza modul de spalare si temperatura in functie de culoarea rufelor 
programare intarziata - poti spala chiar si atunci cand esti plecat de acasa in deplina siguranta setand timpii de functionare.
siguranta impotriva copiilor - panoul de comanda se blocheaza automat 
Aqua Eco/Super Eco - moduri de spalare care iti ofera o economisire energie electrica si un consum de apa redus de pana la 40%

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                                 
                           

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)