Masina de spalat rufe Beko WKY71033LSYB2 pret si specificatii tehnice

       O masina de spalat eficienta trebuie sa indeplineasca cateva aspecte importante si anume: sa fie dotata cu multe programe de spalare personalizate pentru fiecare tip de tesatura, sa fie suficient de incapatoare pentru nevoile tale si sa fie economica. O masina care s-ar putea incadra in acest tipar este si Beko WKY71033LSYB2, un dispozitiv electrocasnic eficient, cu un consum de energie foarte mic dat de clasa energetica A+++.
       Masina de spalat arata bine si la exterior, este compacta, construita din materiale de calitate de culoare argintie si este dotata cu un panou de comanda ultramodern. Aici gasim un selector de programe si temperatura si un display LCD care va afisa principalii parametrii de lucru (durata si consum) pentru programul de spalat activ.
      Din punct de vedere tehnic vorbim de o masina de spalat cu o capacitate destul de mare de pana la 7 Kg care are o viteza de rotatie la centrifugare de 1000 rpm. La interior, cuva masinii de spalat este conceputa in asa fel incat uzura in timpul spalarii tesaturilor sa fie redusa odata cu spalarea repetata a acestora.
       Programele de spalat sunt adaptate pentru a acoperi intreaga gama de necesitati: program bumbac, sintetice, spalare rapida - 15 minute, imbracaminte sport, lana, imbracaminte copii, clatire si centrifugare. Pentru hainele sensibile exista si un mod delicat de spalare care face referire la matase. Pentru a spala rufele celui mic iti recomand sa apelezi la modul de spalare Baby Care -  care pe langa spalarea normala executa cicluri de clatire suplimentare pentru a elimina eficient particulele fine de detergent pentru a proteja astfel pielea fina a acestuia.
       Pentru a proteja mai bine culorile exista si programe special create pentru a fi folosite atunci cand speli rufe de culoarea inchisa - Dark Care sau cele de culoare alba White Care. Masina este acreditata si Woolmark Silver, fapt ce o plaseaza in gama celor care ofera o protectie foarte buna in ceea ce priveste deteriorarea tesaturilor in timp. Hainele tale sunt astfel protejate si isi mentin starea de noi pentru o perioada de timp mai indelungata.
      Alte programe pe care le poti selecta pentru diverse tipuri de rufe fac referire la: 

- Xpress Super Short - poti spala o cantitate de 2 Kg rufe in doar 14 minute de lucru
- Camasi - program specific pentru a spala camasile delicat pentru a nu prinde cute
- Daily Express - in doar 39 de minute masina reuseste sa spele o cantitate de rufe de 7 Kg
- Mix 40 - permite spalarea materialelor sintetice si a celor din bumbac in acelasi ciclu de spalat
- Handwash -  spalare delicata a rufelor din material matase la o temperatura scazuta
-  Programare intarziata - In modul de programare intarziata vei putea programa masina de spalat sa functioneze chiar si atunci cand esti plecat de acasa in deplina siguranta.

       Tehnologia Aqua Fusion face ca transferul de apa la interior sa fie unul mai alert pentru o eficienta mai buna la spalare si un consum minim de detergent. 
        De retinut este si faptul ca aceasta este silentioasa astfel ca vei putea sa o folosesti si pe timp de noapte avand un nivel al zgomotului undeva la valoarea de 64 dB.

Recomandare:

          Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                             

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)