Aparat de aer conditionat LG Prestige H09AL pret si specificatii tehnice

       Nu e de mirare ca atunci cand temperaturile ating cote alarmante multe din aparatele de aer conditionat nu reusesc sa mai faca fata asa cum trebuie, dar acest lucru va fi pur si simplu o amintire daca vei alege aparatul de aer conditionat LG Prestige H09AL. Acesta ofera un bun control al temperaturii interioara si un timp minim de racire al interiorului cu o eficienta pe suprafete de pana la 25 de mp. Nu vei mai fi nevoit sa astepti minute in sir pana cand temperatura atinge un nivel placut deoarece conversia la rece se va face foarte rapid.
       Aparatul arata bine si la exterior, are un design modern, este de culoare alba iar capacitatea de racire este de 9000 BTU. In partea superioara acesta este dotat cu un display de tip LCD care afiseaza temperatura camerei precum si parametrii de functionare care sunt setati. Acesta poate fi controlat si de la distanta cu ajutorul unei telecomenzi prin Wi-Fi. 
       Primul lucru care trebuie sa stii despre acest aparat de aer conditionat este ca acesta este dotat cu tehnologia Inverter, tehnologie care iti va reduce consistent consumul de energie al aparatului de aer conditionat. Aceasta tehnologie nouă reduce consumul de energie al aparatelor de aer condiționat cu minim 40% raportat la aparatele convenționale (clasa energetica A+++). 
        Functia Active Energy Control iti va permite sa selectezi nivelul de consum energie in functie de situatie. Senzorii instalati pe unitatea interioara dar si in telecomanda vor detecta imediat schimbarile de temperatura din camera si vor modifica parametrii de functionare astfel incat temperatura sa ramana la un nivel optim pe tot parcursul functionarii. Astfel vei putea face economii importante si la factura de curent deoarece aparatul va functiona la jumatate din capacitatea sa atunci cand temperatura va scadea din intensitate.
         Programele de lucru acopera intreaga gama de necesitati si fac referire la: functie incalzire - specifica sezonului rece, dezumidificare  - elimina umiditatea excesiva care poate provoca mucegai si alte probleme de sanatate, functie jet - reglaj intensitate si directie jet de aer, Hotstart - functionare la capacitate maxima pentru a indeplini cerintele de lucru cat mai rapid, sleep/night mode - functionare silentioasa pe timp de noapte etc.
        Sistemul de filtrare aer este poate unul dintre cele mai bine dotate daca e sa privim filtrele numeroase instalate pe acesta. Sistemul de curatare Plastmaster Auto Cleaning cu ioni curata constant angrenajul de functionare al aparatului impiedicand astfel formarea la interior a mucegaiului.
        Filtrul de praf cu 3 elementi de filtrare elimina pana la 99% din particulele de praf care se pot ivi in atmosfera. Primul element de filtrare retine toate elementele care fac referire la praf, microorganisme si virusi, pasul doi captureaza agentii patogeni care pot duce la aparitia alergiilor iar cel de-al treilea pas mai face inca o data o scanare a elementelor detectate in pasul 1 si 2.
        LG Prestige H09AL este un dispozitiv de climatizare capabil sa atinga limite normale de zgomot in timpul noptii (aproximativ 39 dB).

Recomandare:

          Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)