Laptop Gaming ASUS ROG G752VT-GC046T pret si specificatii tehnice

       ASUS ROG G752VT-GC046T este o alegere interesanta daca iti doresti un laptop performant cu ajutorul caruia sa rulezi jocurile tale preferate, un aliat perfect in luptele online. Vazut ca un succes in materie de laptopuri gaming, cei de la Asus au perfectionat prima serie pentru a oferi un maxim de confort la utilizare si performante mult mai bune actualizate la noile cerinte ale anului 2016.
       Tastatura de tip chiclet cu sistem de iluminare in nuanta rosie si taste WASD ofera o experienta foarte buna in timpul utilizari. Deasemenea intensitatea sistemul de iluminare al tastelor poate fi ajustat in functie de dorintele fiecarui utilizator. 
       Display-ul IPS are diagonala de 17.3 inchi si suporta rezolutii Full HD. Indiferent de unghiul din care vei privi display-ul vei primi aceleasi imagini, iar daca doresti sa te joci sau sa lucrezi in aer liber, o poti face fara probleme, ecranul fiind prevazut cu strat anti-glare. Sunetul de pe acest laptop este incredibil de bun asta datorat tehnologiilor audio de inalta clasa SonicMaster si ROG Audio Wizard. Coolerul ofera eficienta sporita la racire si este silentios chiar si pe timp de vara.
        Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Intel Core i7 6700HQ cu 4 nuclee tactat la o frecventa de 2.6 Ghz ce poate ajunge chiar si la 3.5 Ghz in modul Turbo Boost. Memoria RAM de 8 Gb ocupa doar 1 slot din cele 4 existente existand posibilitatea pe viitor de upgradare a acesteia pana la 64 Gb. Placa video dedicata de 3 Gb Nvidia GeForce GTX 970M va permite rularea in bune conditii a celor mai noi jocuri aparute pe piata (rezolutie 4K). HDD-ul ultrarapid 7200 rpm are o capacitate totala de 1 Tb. Acesta utilizeaza cea mai noua tehnologie GDDR5 care iti ofera o viteza superioara atat pentru citire sau scriere.

        Arhitectura Skylake de ultima generatie pe care este asamblat intreg sistemul ofera performante mult mai bune la rulat aplicatii, cu un management al energiei consumate foarte bun, pentru ca tu sa te bucuri de autonomie buna pe baterie.
        La nivel software acesta vine integrat cu un Gaming Center care ofera acces rapid la informatii de sistem, setari taste rapide si ajustari audio video. Sistemul de operare inclus este Windows 10.
        Racirea intregului ansamblu se face local pentru fiecare componenta in parte, acesta dispunand de racire dedicata pentru CPU si GPU, permitand o racire mai eficienta. Sistemul de racire asigura o dispersie eficienta a aerului in interior pentru ca laptopul sa functioneze astfel la parametrii optimi chiar si dupa mai multe ore de joc.
        Acesta este bine dotat si din punct de vedere al posibilitatilor de conectare cu alte dispozitive prin diverse porturi: suporta wireless 802.11ac, Wi-Fi 10/100/1000, transfer fisiere prin bluetooth, port HDMI, iesire audio si microfon si 4 porturi USB 3.0.  
       Acumulatorul de 6 celule pare a fi piesa de rezistenta in acest angrenaj oferind o autonomie de pana la 4-5 ore in conditii de solicitate hardware la maxim.
Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti cu adevarat un laptop profesionist din toate punctele de vedere cu dotari tehnice foarte bune capabil sa ruleze cele mai noi jocuri aparute pe piata: Vezi oferta pret
         Il poti achizitiona zilele aceste avand o reducere considerabila, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus
       Toata seria ROG – Republic of Gamers este disponibila aici
                           

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)