Aparat de aer conditionat LG P12EN performanta la un pret accesibil

       Pentru o experienta placuta pe timp de vara, atunci cand temperaturile ating de multe ori pragul canicular iti recomand aparatul de aer conditionat LG P12EN, un dispozitiv optimizat pentru un consum redus si o eficienta foarte buna. 
       LG P12EN este un aparat de aer conditionat foarte bine dotat din punct de vedere tehnic, oferind un grad de confort destul de ridicat chiar si in cazul spatiilor extinse. La exterior atat unitatea de interior cat si cea de exterior sunt de culoarea alba mata, astfel incat sa se poata usor camufla pe un perete alb.
       Capacitatea de racire este de 12000 BTU, putere care ii asigura o eficienta maxima pe o suprafata de pana la 30 de mp, si de 13000 BTU putere incalzire, functie utila in cazul sezonului rece. 
       N-ai putea spune nici faptul ca consumul este unul exagerat, acest aparat fiind astfel incadrat in clasa de consum A++. Tehnologia Inverter New Standard (a doua generatie) are un rol important atunci cand vorbim de consum, asigurandu-i acestuia o eficienta sporita cu un consum redus. Modul de functionare al aparatului este optimizat astfel incat in timpul pauzelor de lucru, atunci cand temperatura atinge un nivel optim, acesta se decupleaza de la reteaua de consum. 
       Modul de functionare poate fi stabilit de la distanta facand setarile de riguare folosind telecomanda wireless din dotare. Prin apasarea unui buton de pe telecomanda unitatea de interior va afisa date importante cu privire la energia totala consumata si energia pe care o utilizeaza in modul curent de lucru.
       Astfel poti selecta unul din programele de lucru dupa cum urmeaza:

- Sleep/Night Mood - functionare silentioasa pe timp de noapte
- functie ventilatie - disponibila in 4 trepte succesive
- Timer - programare automata a modului de functionare pentru un interval de timp de pana la 24 de ore
- Restart - In cazul unei pene de curent sau opriri necorespunzatoare, aparatul de aer conditionat reporneste avand aceleasi setari de functionare
- functie de dezumidificare - elimina umiditatea excesiva din mediul ambiant si previne aparitia mucegaiului
- functie autodiagnoza acesta detecteaza singur erorile ce pot aparea in timpul functionarii si iti sugereaza deasemenea modalitatea de rezolvare a problemelor aparute.


       Sistemele de filtrare implementate pe acest model vor stopa chiar si cele mai mici particule de praf si vor fi eficiente si in cazul microbilor sau mucegaiului: filtru antibacterian - elimina cu succes microorganismele din atmosfera.
        Sistemul de autocuratare activat la anumite perioade de timp elimina excesul de umezeala ce se poate aduna in interiorul aparatului si care poate forma in timp mucegai. Odata pornit aparatul, timp de cateva secunde acesta va activa functia de incalzire pentru a evapora rapid umezeala ce se poate acumula la interior.
        Nu vei avea probleme nici cu zgomotul in timpul functionarii acestuia, fiind un aparat destul de silentios cu un nivel zgomot de aproximativ 19 dB. Este unul dintre cele mai silentioase modele disponibile pe piata la ora actuala.

Recomandare:

         Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

         Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

         Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

                              

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)