Laptop ASUS ZenBook UX303UA-R4032T pret si specificatii tehnice

        Zenbook UX303UA-R4032T este un Ultrabook de inalta clasa ce ofera o combinatie armonioasa de eleganta, usurinta in utilizare si performanta, totul la un pret pe masura ofertei. ASUS ZenBook UX303UA-R4032T este un ultraportabil impresionant care se recomanda printr-un design premium, o constructie solida - carcasa din aluminiu, si o fiabilitate la fel de buna. Ultraportabilele de la Asus din seria ZenBook sunt printre cele mai reusite produse din aceasta categorie si dispun de un raport bun calitate/pret.
        Display-ul de 13.3 inchi este unul splendid si suporta rezolutii Full HD avand culori calibrate armonic. Este foarte bine luminat, culorile sunt dense si variate creeand imagini perfecta apropiate de realitate. 
        Tastatura se simte bine la atingere, raspunde bine la comenzi iar amplasarea tastelor lasa loc destul intre ele pentru o precizie foarte buna la tastare. Tastatura de tip cliclet fabricata dintr-o singura bucata este o adevarata opera de arta din punct de vedere al ergonomiei oferind o senzatie confortabila la utilizare.
        Performantele tehnice sunt asigurate de urmatoarele componente instalate sub capota:

- Procesor Intel Core i5 - 6200U 2.4Ghz

- Memorie RAM 8 GB DDR3

- HDD - SSD 128 Gb

- Placa video integrata Intel HD Graphics 520

       Procesorul Intel Core i5 - 6200U tactat la o frecventa de lucru de 2.3 Ghz a fost optimizat pentru un consum de energie redus atunci cand operatiunile pe care le executi sunt unele care nu necesita performante extraordinare si poate urca chiar si la 2.8 Ghz in modul Turbo Boost. Si faptul ca arhitectura folosita este una de tip Skylake vorbeste de la sine ca vom avea parte de performante foarte bune in ceea ce priveste consumul energetic si o autonomie ridicata a bateriei de pana la 10 ore.
         Memoria RAM de 8 Gb si HDD-ul de tip SSD de 128 Gb vor face ca aplicatiile rulate sa zbarnaie avand un timp de reactie aproape instant.
         Din pacate nu vine si cu placa video dedicata dar chiar si asa integrata va primi destul share din partea memoriei RAM pentru a rula cu succes jocuri de ultima generatie la performante medii. Sistemul de operare preinstalat Windows 10 practic va intra in modul de functionare in doar cateva secunde ceea ce este absolut exceptional pentru cei care vor viteza.
         La capitolul multimedia si porturi de conexiune acesta nu este prevazut cu unitate CD/DVD, are o camera web HD cu microfon integrat 3 porturi USB 3.0 si o iesire HDMI. Suporta transfer fisiere prin bluetooth 4.0 si internet si date prin Wi-Fi. 
         Acumulatorul cu 3 celule ii va furniza acestuia o autonomie de pana la 10 ore. Procesul de incarcare este unul foarte rapid, o incarcare completa fiind gata in mai putin de o ora.

Recomandare:

       Il recomand tuturor celor care cauta un dispozitiv ultraportabil, usor si performant si asta la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Ba chiar mai mult, zilele acestea il poti achizitiona avand o reducere considerabila, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

      Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici


                       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)