Laptop ASUS P2520LA-XO0762T pret si specificatii tehnice

       ASUS P2520LA-XO0762T este un laptop de generatie noua care se pliaza perfect pe cerintele de productivitate, fiind perfect optimizat atat pentru a fi folosit in interes personal la munca, la facultate, in programare dar si in timpul liber.
       Beneficiaza de un design modern cu finisaje de top, unde se poate distinge tastatura de tip Chiclet dintr-o singura bucata ce ofera spatii suficient de mari pentru o precizie la tastat buna. Finisajul mat al ecranului previne reflexiile nedorite si reduce gradul de oboseala al ochilor. Balamalele de sustinere ecran de unitatea principala sunt destul de tepene si permit asezarea ecranului in pozitia dorita sub un unghi de pana la 170 de grade.
       TouchPad-ul de dimensiuni generoase vine cu suport multi-touch si este foarte precis in toate activitatile pe care le vei intreprinde.
       Ecranul de dimensiune 15.6 inchi beneficiaza de caracteristica speciala anti-reflexie, foarte utila atunci cand esti nevoit sa lucrezi la el pentru un timp indelungat.
       Puterea de lucru este data de urmatoarele componente instalate pe el:

- procesor Intel Core i3 4005U - tactat la frecventa 1.7 Ghz
- memorie RAM 4 Gb (upgradabila la 16 Gb)
- spatiu stocare pe HDD 500 Gb
- placa video integrata

       Paca video desi nu va oferi suficienta resurse astfel incat sa fie demna de un laptop gaming, este suficienta in cazul filmelor la rezolutii Full HD sau jocurilor care nu necesita resurse video foarte mari.
       In ceea ce priveste partea de conectivitate, notebook-ul este echipat cu o interfata USB 3.0 ultrarapida de ultima generatie care va asigura un transfer rapid de date. Functia de USB Charger iti da posibilitatea de a incarca alte dispozitive (tableta/telefon) rapid direct de la laptop. Alte porturi disponibile pentru acest model: 1 port HDMI, 3 porturi USB 3.0, 1 port USB 2.0, iesire video analogica VGA, wireless, bluetooth, camera web, cititor card etc. Sistemul de operare inclus este Windows 10.
       ASUS P2520LA-XO0762T va fi un dispozitiv pe care il vei purta cu usurinta dupa tine de fiecare data cand vei avea nevoie de el, acesta cantarind aproximativ 2.4 Kg, iar bateria de 4 celule care ii va oferi o autonomie de pana la 6 ore.

Recomandare:

        Laptop-ul ASUS P2520LA-XO0762T este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere o experienta buna de lucru: Vezi oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

        Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret actualizat


                        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)