Set curatenie Kring MEGACLEAN pret si specificatii

       Un expert in curatenie este intotdeauna dotat cu cele mai inteligente ustensile concepute pentru a te ajuta in lupta cu murdaria si a micsora timpul de lucru. Setul curatenie Kring MEGACLEAN este inamicul numarul 1 in lupta cu murdaria, un dispozitiv de ultima generatie automatizat care se potriveste perfect la tine acasa atunci cand vrei sa te apuci de o curatenie generala.
       Setul de curatenie cuprinde o galeata cu doua compartimente, o pompa centrifugala, un maner telescopic cu lungime variata de 100-130 cm si doua rezerve mop care pot fi curatate si la masina de spalat.
       Principiul de functionare este simplu si consta in introducerea prima data a mopului in prima sectiune a galetii unde are loc spalarea mopului, dupa care urmeaza procesul de centrifugare unde apa ramasa pe mop este stoarsa pentru a nu lasa urme pe suprafata. Totul este automatizat de pompa centrifugala care opereaza toate aceste actiuni.
       Datorita mecanismului de rotatie din interiorul manerului mopul plat se clateste foarte usor si devine la de uscat prin centrifugare. 

Recomandare:

       Este un dispozitiv simplu de utilizat, modern care te scapa de multe alte operatiuni care trebuia sa le faci manual, disponibil la un pret accesibil : Verifica oferta pret

      Il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret, discount pe care il consider o afacere foarte buna: Verifica pret redus

                                      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)