Aparat de aer conditionat Zass ZAC 12/ILN Inverter perfect pentru zilele de vara calduroase

      Sunt zile in care caldura devine atat de insuportabila incat parca ti-ai dori din nou o vacanta undeva unde sa adie vantul iar racoarea sa fie la ea acasa. Acum tot acest vis poate fi mult mai usor de indeplinit cu ajutorul unui aparat de aer conditionat performant cum este si modelul Zass ZAC 12/ILN Inverter. 
      Cu un design construit astfel incat acesta sa se piarda in decorul camerei tale, acesta se va potrivi perfect cu elementele de interior si peretii camerei, culoarea predominanta fiind alb atat pentru unitatea interioara cat si cea exterioara. In partea centrala unitatea de interior este dotata si cu display LED care afiseaza principalele caracteristici de mediu setate de utilizator. Meniul devine activ atunci cand este selectat din telecomanda dupa care pictogramele se sting, ca o masura de a reduce consumul energetic.
      Tehnologia Inverter are un rol important in tot acest angrenaj deoarece aceasta optimizeaza modul de functionare al compresorului pentru a obtine astfel un consum mult mai redus care va functiona acum gradual. Conditiile de temperatura optime vor fi atinse mult mai rapid iar consumul energetic va fi unul mai mic. Dovada este si incadrarea acestuia in clasa de consum A+++ pentru functia de incalzire si A++ la racire. Astfel pana si zgomotul indus sau vibratiile vor fi eliminate facand din acest dispozitiv de climatizare unul ideal pe care il vei putea folosi chiar si pe timp de noapte fara sa deranjeze somnul.
      Compresorul care induce agent termic apartine brandului Toshiba si are o putere consumata la incalzire de 3.6 kW si de 3.5 Kw la racire. 
      Cu o putere de racire/incalzire de 12000 BTU, acesta va fi eficient in cazul unei incaperi de pana la 30 mp. 
      Folosind telecomanda cu control de la distanta poti seta modul de functionare al acestuia, temperatura dar si alte caracteristici de mediu alese preferential astfel:

- Functie Ventilare - disponibila in 4 trepte progresive
- Functie Auto Restart -  aparatul de aer conditionat reporneste avand aceleasi setari de functionare in caz ca apare o cadere de tensiune sau este scos din priza neintentionat.
- Functie Dezghetare Automata - utila iarna cand poate aparea fenomenul de inghet al unitatii externe
- Dezumidificare - elimina excesul de umiditatea din atmosfera
- Timer - selectie intervale de timp atunci cand doresti ca aparatul de aer conditionat sa functioneze
- Sleep/Night Mood - functionare silentioasa pe timp de noapte

      Temperaturile optime pentru care acesta reuseste sa faca fata sunt recomandate de producator se incadreaza in intervalul +46 de grade si -15 grade.
      Filtrul cu carbon activ va retine particulele de praf de dimensiuni mici din atmosfera si va reinprospata aerul odata ce este crculat prin acesta. Deasemenea acesta are efect si asupra bacteriior si a factorilor cauzatori de mucegai, un element esential in curatenia casei tale.
       Un mare avantaj este si faptul ca odata ce vei comanda aparatul de aer conditionat primesti in pachet inclus si kit-ul de instalare. Dupa cum stim pretul unuia variaza intre 300 si 400 de lei, deci o economie importanta.
       Nu vei avea probleme nici cu zgomotul produs de unitatea interioara, acesta incadrandu-se in limite normale de aproximativ 40 dB.

Recomandare

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                                Pachet Aparat de aer conditionat Zass ZAC 12/ILN Inverter, 12000 BTU, Kit de instalare inclus (3 ml), Clasa racire A++, Clasa incalzire A+++, Temperatura de lucru  -15/+46  °C, cu  consola Zass ZACB01

           
         

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)