Laptop ASUS X556UB-XX040D pret si specificatii tehnice

      ASUS X556UB-XX040D este un laptop care le are pe toate, de la parte de divertisment, optimizat si pentru operatiuni de tip office, acesta va fi un aliat perfect pentru cei care isi doreste un dispozitiv portabil la un pret accesibil. Face parte din seria x55, modele care au adus atat de multe succese atat utilizatorilor cat si celor de la Asus care detin un prim record al celor mai bine vandute laptop-uri din intreaga gama. 
      Arata bine si ca aspect exterior, este complet mat, de culoare negru atat la interior cat si exterior si are o constructie solida din materiale ce implica in mare parte plastic rezistent si policarbonat.
      Tastatura permite accesul rapid la tastele de interes, spatiul alocat intre ele fiind suficient de mare astfel incat acesta sa ofere o lejeritate in cazul celor care il vor folosi intens la tehnoredactare. Touchpad-ul este responsive si ofera si functie de multi-touch, fiind astfel excelent in management-ul situatiilor de multitasking. 
      Display-ul masoara in diagonala 15.6 inchi si suporta o rezolutie HD cu 1366 x 768 pixeli. Culorile se vad foarte bine, saturate la o luminozitate potrivita. Ecranul ofera un timp de raspuns mic si beneficiaza si de caracteristica speciala glare care elimina reflexiile de lumina.
      Cei de la Asus au reusit sa plaseze acestui model si componentele hardware atat de necesare pentru ca acesta sa ofere o viteza de lucru destul de buna la procesare. Astfel avem integrat un procesor de ultima generatie Intel Core i7 6500U cu doua nuclee fizice tactat la frecventa de 2.5 Ghz care poate ajunge si la frecventa de 3.1 Ghz in modul Turbo Boost. Important este de stiut si faptul ca acesta este realizat pe o arhitectura de tip Skylake care pe langa o viteza in plus la procesare ofera o optimizare mai buna si in ceea ce priveste consumul energetic. Toate modelele cu arhitectura Skylake se bucura in general si de o autonomie mai mare pe baterie.
       Memoria RAM are o capacitate de 4 Gb (maxim 16 Gb) iar unitatea de stocare este reprezentata de un HDD de 1 Tb.
       Placa video dedicata cu un share de memorie 2 Gb ofera resursele grafice necesare rularii celor mai noi jocuri in conditii optime. Nvidia GeForce 940M este un model recent, produs pentru categoriile de laptop-uri gaming middle-level care sa ofera utilizatorilor de gaming experienta potrivita si fluenta in delurarea cadrelor grafice la un fps suficient de bun. Tehnologia Nvidia Optimus activeaza placa video dedicata doar in cazul in care resursele video sunt necesare, restul timpului functionand cea integrata.
       Pe partea de porturi sunt prezente doua iesiti USB 3.0, o iesire USB 2.0, port analogic VGA si un ort digital HDMI, iesire audio cu microfon incorporat. Suporta internet de mare viteza de pana la 1 Gb si transfer fisiere prin bluetooth 4.0. Camera video integrata VGA este utila in cazul celor care vor comunica des pe internet. Deasemenea este prezents si unitatea DVD-RW.
       Acumulatorul de capacitate 2 celule ii va oferi acestuia o autonomie pe baterie de pana la 2 ore in conditii de utilizare medie.

Recomandare:

        Laptopul Asus X556UB-XX040D este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere cea mai buna experienta gaming: Vezi oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

        Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret actualizat


                           Laptop ASUS X556UB-XX040D cu procesor Intel® Core™ i7-6500U 2.50GHz, Skylake™, 15.6", 4GB, 1TB, DVD-RW, nVIDIA® GeForce® GT 940M 2GB, Free DOS, Dark Brown

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)