Cuptor incorporabil Hotpoint-Ariston Traditional FT 850.1 AN pret si specificatii tehnice

      Atunci cand vrei sa respecti un anumit tipar de design al casei tale, iar desigul interior este unul atipic, specific anilor 90, cuptorul incorporabil Hotpoint-Ariston Traditional FT 850.1 AN cu tenta clasica pare a fi o alegere interesanta. Si totusi in spatele acestul design ce se doresti a fi destul de rudimentar se ascunde un cuptor dotat cu multe functionalitati.
       Designul este unul care va impresiona din prima, dand o nota de originalitate bucatariei tale prin aspectul sau rustic ce il face pe acesta sa para mai degraba un obiect de colectie.
       Cuptor incorporabil Hotpoint-Ariston Traditional FT 850.1 AN are o capacitate de stocare in interior de pana la 56 de litri fiind incadrat in clasa energetica A, economic dar si eficient in acelasi timp. Accesul la exterior se face destul de usor, rafturile cu sistem de ghidare pot fi scoase la exterior cu usurinta permitand astfel un control foarte bun in interiorul acestuia. Scoaterea recipientelor fierbinti devine mult mai usor si sigur, raftul deplasandu-se pe sina pentru a fi scos fara probleme. 
        Programele si functiile aferente acopera intreaga gama de necesitati si anume: grill cu suprafata mare, treapta pentru pizza, functie multicoacere, gratar ventilat, produse de patiserie, functie decongelare si iluminare interioara. Procesul de coacere este monitorizat la minut datorita functiei cu ceas care opreste functionarea aestuia la ora stabilita de tine.
        Usa cuptorului si interiorul captusit reduc transferul de caldura cu exteriorul la minim reducand astfel si imprastierea mirosului in incapere sau pierderea aromei alimentelor gatite in interior.
         Dupa fiecare utilizare curatarea acestuia se face destul de simplu datorita suprafetei de la interior din Email care poate fi stearsa cu o simpla carpa de bucatarie pentru ca acesta sa arate curat ca la inceput.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta si ca nu ar trebui sa lipseasca din dotarea bucatariei nici unei bucatareste iscusite: Verifica oferta pret

         Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus



Cuptor incorporabil Hotpoint-Ariston Traditional FT 850.1 AN, Electric, Grill, Clasa A, Antracit Plita incorporabila traditionala Hotpoint-Ariston PC640TAN, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Antracit
       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)